• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni Zvezda ni Partizan - Dejan je izabrao NBA: Srbina tražili "vječiti", on otišao u najjaču ligu svijeta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

NBA liga je upravo postala jača za još jednog Srbina.

 Dejan Vasiljević u NBA ligi Izvor: Profimedia

Povezivan je sa Crvenom zvezdom, potom sa Partizanom, pa ponovo sa Crvenom zvezdom, ali on ide u NBA! Vašington Vizardsi ponudili su kratkoročni ugovor Dejanu Vasiljeviću, sjajnom šuteru koji je prethodnih sezona igrao u Australiji. 

Srbin rođen u Kanadi odrastao je u Australiji i nastupa za reprezentaciju ove zemlje, a tokom Ljetne lige nastupao je za Finiks Sanse. Bio je dovoljno dobar da zasluži poziv Vašingtona i sada će trenirati sa ekipom neko vrijeme i pokušaće da osigura dugoročnu saradnju sa ekipom iz prestonice. 

Nedavno je novinar Luka D'Alesandro plasirao informaciju da je Dejan Vasiljević sve dogovorio sa Crvenom zvezdom, što je ovaj odlični šuter prokomentarisao riječima:  "Koji Dejan? Jer definitivno nisam ja."

Bio je gost u MONDO podkastu "Šesta lična" 2020. godine i tada je otkrio da se Crvena zvezda zaista interesovala za njega:  "Jesam imao ponudu Crvene zvezde, ali su oni htjeli da ja prvu godinu igram za FMP. Ja nisam htio da igram na tom nivou pa sam se odlučio za NBL i Sidnej Kingse", objasnio je kolegi Milošu Jovanoviću 2020. gostujući u "Šestoj ličnoj".

Kasnije je bio povezivan i sa Partizanom, ali ni do te saradnje nije došlo. Karijeru je počeo u Melburn Tajgersima, a protekle tri sezone je igrao za Sidnej Kingse sa kojima je dva puta zaredom osvajao australijsku ligu. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC