• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAČE, "UKRALI" SMO TVOJ RECEPT! Selektor košarkaša se zahvalio Đokoviću: Samo da te obavijestim...

Autor Dragan Šutvić

Selektor mladih košarkaša Srbije otkrio je da su njegovi igrači jeli urme pred nastavak meča sa Španijom i to im je dalo snage da dođu do pobjede.

 nenad stefanović se zahvalio novaku đokoviću  Izvor: YouTube/FIBA Basketball Chanell/Screenshot

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je veliki uspjeh pošto je došla do zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Nišu (u finalu su "orlići" bili bolji od Španije), a sada je selektor Nenad Stefanović otkrio da su na poluvremenu utakmice koristili "taktiku Novaka Đokovića". O čemu se radi? Nole je čestitao mladim košarkašima Srbije na zlatnoj medalji, a potom se selektor Nenad Stefanović javio srpskom teniseru i otkrio mu jednu tajnu...

"Nole majstore, hvala na čestitkama, prenijeli su mi sve dječaci. Samo da te obavijestim, da su se urme jele prije i na poluvremenu utakmica naših momaka na prvenstvu. Hvala, šampione!", napisao je talentovani trener Stefanović na svom profilu, uredno se zahvalivši najvećem srpskom sportisti svih vremena.

Kao što je poznato, Novak Đoković već godinama jede samo urme na pauzi između gemova, dok su to sve rjeđe banane ili slične namirnice. To je mnogima u početku bilo čudno, ali izgleda da je i Nole na neki način pokrenuo revoluciju u sportu prije svega zbog nevjerovatnog obraćanja pažnje na svaku sitnicu koju unosi u tijelo. Upravo od kada je izbacio gluten i počeo stritkne dijete, Nole je postao najbolji teniser svijeta i sa 36 godina izgleda kao da mu je 26.

Podsjetimo, Srbiji su titulu prvaka Evrope donijeli Nikola Topić, Mitar Bošnjaković, Andrej Mušicki, Bogoljub Marković, Pavle Nikolić, Filip Jović, Aleksa Ristić, Andrej Kostić, Đorđe Ćurčić, Ognjen Romić i Matija Milošević.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:36
Nikola Topić izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC