• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVA KOŠARKAŠKA BOMBA! Otjerala ga Barsa, hoće ga Zvezda i Partizan, a njegov plan je OSVETA!

Autor Dragan Šutvić

Kori Higins se sprema da se osveti Barseloni za to što su ga otjerali poslije četiri sezone, što nije dobar znak za "vječite".

 Kori Higins  želi u Real Madrid Izvor: Profimedia

Barselona je ovog ljeta napravila buru na evropskom tržištu pošto je odlučila da pod parolom "štednja" otjera dvojicu najskupljih igrača - i da za skoro isti novac angažuje nove košarkaše. Nakon sage oko rastanka sa Nikolom Mirotićem, Barsa je saopštila da je raskinula ugovor i sa Korijem Higinsom, a iskusni Amerikanac kipti od bijesa zbog toga!

Proveo je četiri sezone u Barseloni i toliko mu se dopalo da se čitava porodica iz SAD preselila u "Gaudijev grad", međutim sezonu prije isteka potpisane saradnje - postao je slobodan agent. S obzirom na to da je vrhuski košarkaš, jedan od najboljih u Evroligi, neće mu biti teško da pronađe novu sredinu, međutim zbog onoga što mu je uradila Barselona spremio je brutalnu osvetu svom dojučerašnjem klubu.

Kako piše španski list "Defensa sentral", Kori Higins je preko svojih agenata kontaktirao rivalski Real Madrid i ponudio svoje usluge. Toliko je riješen da se osveti Barseloni da je čak rekao da će igrati za upola manji novac, odnosno da bi pristao i za godišnju platu od 800.000 evra. Prošle sezone u Barseloni imao je 1,6 miliona evra.

Za sada se u Realu nećkaju, ali ne zbog toga što sumnjaju u kvalitet Higinsa, nego su problematične jedino njegove godine (34) i istorija povreda. Odluka će na kraju najvjerovatnije biti na Ćus Mateu, ali moraće da požure pošto vjerovatno neće dugo bijes držati Higinsa, posebno ako se zna da postoje klubovi koji su raspoloženiji da ga dovedu u svoje redove i jedva su čekali da ga Barsa na kraju i otpusti.

Početkom prelaznog roka Higins se dovodio u vezu sa Partizanom, dok je ne tako davno stigla i zvanična potvrda iz Crvene zvezde da žele dvostrukog šampiona Evrope sa CSKA iz Moskve.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:52
SRBIJO SLAVI - ORLIĆI SU ŠAMPIONI EVROPE: Mladi košarkaši Srbije srušili Španiju i osvojili ZLATO na EP u Nišu
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC