• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa stopirala bombe Zvezde i Partizana: "Vječiti" htjeli da vrate ljubimce navijača, pa čuli "nema šanse"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nadali su se u Crvenoj zvezdi i Partizanu da će ovog ljeta dovesti velika pojačanja iz Barselone. Ipak, nigdje ne idu ni Veseli ni Kalinić.

 Nikola Kalinić ne odlazi iz Barselone Izvor: Profimedia

Čim se pojavila informacija da je Partizan zainteresovan da vrati Jana Veselog, stigao je demanti Miška Ražnatovića da ga Barselona ne pušta i da ima čvrst ugovor. Slična stvar dešava se i nakon vijesti iz Italije da je Nikola Kalinić na izlaznim vratima Barselone, i da bi Crvena zvezda mogla da bude zainteresovana za njega kao što se to mjesecima spekulisalo, međutim vrlo brzo su ugašene nade navijača.

Poznati novinar Mateo Andreani objavio je vijest da je nekoliko klubova iz Evrolige pratilo razvoj situacije oko Nikole Kalinića i bilo je spremno da reaguje u slučaju razlaza dvije strane, međutim u posljednji čas je došlo do obrta i po svemu sudeći srpski košarkaš će i naredne sezone igrati u dresu katalonskog kluba.

Razlog za to vjerovatno leži u činjenici da Barselona nije uspjela da ubijedi Huanča Ernangomeza da se pridruži bratu Viliju, pošto je izabrao da karijeru nastavi u Panatinaikosu. Na taj način, Kalinić je praktično zadržao svoje mjesto u ekipi i više niko u Barseloni neće, makar ovog ljeta, spominjati rastanak. S druge strane, Kalinić je već prije nekoliko mjeseci rekao da ne zna ništa o povratku u Crvenu zvezdu koji se potencirao u medijima.

"Ne znam ništa o tome. Možda oni znaju nešto što ja ne znam...", kazao je Kalinić poslije učešća na fajnal-foru Evrolige sa Barsom, kada se pojavila mogućnost da četvrti put u karijeri obuče crveno-bijeli dres.

U međuvremenu, Nikola Kalinić je odlučio da ovo ljeto ne igra za reprezentaciju Srbije usljed učestalih povreda i nemogućnosti da ih zaliječi. Na taj način, reprezentacija Srbije je izgubila mnogo i nije neočekivano što su kvote pred Mundobasket drastično porasle kada su u pitanju "orlovi" koji neće imati ni Jokića, Micića...

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:41
Kalinić tražio od Pešića slobodan dan
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC