• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda hoće Nikolu Kalinića, Barsa ga pušta u Beograd! Španci otkrivaju detalje - Srbin može da ode!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski košarkaš je blizu povratka u Crvenu zvezdu, prenose mediji iz Španije.

 Mundo Deportivo piše o povratku Nikole Kalinića u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Prethodnih dana čitava Evropa je pisala o interesovanju Crvene zvezde za srpskog reprezentativca Nikolu Kalinića, a informacija koju je demantovao menadžer Aleksandar Rašković sada je ponovo glavna u španskim medijima. "Mundo Deportivo", koji važi za najuticajniji medij u Kataloniji, objavio je kako je Kalinić prva meta crveno-bijelih za sljedeću sezonu!

U opširnom tekstu u kojem "Mundo Deportivo" analizira situaciju u klubu nakon još jedne razočaravajuće sezone u Evroligi navodi se i da bi Nikola Kalinić mogao da dobije dozvolu da se preseli u Beograd i tako ponovo pojača klub sa kojim je već osvajao trofeje. Navodno, Barselona smanjuje budžet za 20 ili 25 odsto, što znači da će za ekipu u narednoj sezoni biti izdvojeno između osam i 11 miliona manje nego što je to slučaj sada... A to otvara mnoga vrata!

"Crvena zvezda je ozbiljno zagrizla da ga vrati u Beograd. S obzirom na ekonomsku situaciju, Barselona bi mogla da mu otvori vrata kako bi uštedjela novac od njegovog ugovora", piše "Mundo Deportivo". U španskom velikanu navodno su spremni da pristanu i na simboličnu cifru za otkup ili možda čak besplatno puste srpskog reprezentativca kako bi "skresali" budžet za plate. 

Interesovanje Zvezde za nikolu Kalinića dodatno su podgrijale priče koje ovih dana kolaju Evropom. Prvo je rečeno da ga Zvezda silno želi, a zatim se šuškalo i da je Duško Ivanović iskoristio pauzu pred finale ABA lige kako bi otputovao u Španiju. Moguće da je i to signal navijačima Zvezde da će Kalinić još jednom obući crveno-bijeli dres.

Podsjećamo, to bi bio povratnički mandat Kalinića. On je svojevremeno bio na probi u Zvezdi koju je trenirao Mihajlo Uvalin, ali nije potpisao profesionalni ugovor i karijeru je nastavio u Vojvodini. Član crveno-bijelih postao je 2014. godine i u jedinoj sezoni osvojio tri "domaća" trofeja, što je bio slučaj i kada se prošle sezone vratio u srpsku košarku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC