• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK - Nedović NE IDE na Svjetsko prvenstvo!

Autor Dragan Šutvić

Reprezentacija Srbije oslabljena pred Mundobasket!

 nemanja nedović ne ide na svjetsko prvenstvo  Izvor: MN PRESS, Stelios Stefanou/Eurokinissi

Šok za Srbiju! Nemanja Nedović neće igrati na Svetskom prvenstvu na Filipina od 26. avgusta, javio je Meridian sport. On će nakon nastupa na pripremnom turniru u Atini ipak napustiti nacionalni tim i neće biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću.

Za sada nije poznat razlog zbog kojeg iskusni reprezentativac neće biti među "orlovima", nakon što su prethodno Pešiću otkazali Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Vasilije Micić, Nikola Kalinić, Aleksej Pokuševski... Nedović je zbog povrede bio prinuđen da propusti najvažnije utakmice prošlogodišnjeg Eurobasketa, a najveći uspjeh sa reprezentacijom ostvario je 2016. godine, kada je nastupao u finalu Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru.

Poslije rastanka sa reprezentacijom, Nedović će dobiti priliku da još odmori, do početka priprema Crvene zvezde Meridianbet za novu sezonu. On je pod ugovorom sa crveno-bijelima i za sljedeću sezonu i očekuje se da bude dio tima Duška Ivanovića. I dok se bude uigravano sa novim saigračima, Nejpijerom, Teodosićem, Tobijem i ostalima, reprezentacija će na Filipinima bez njega nastupati na Mundobasketu.

Nedović nije bio dio tima Aleksandra Đorđevića ni na prethodnom Svjetskom prvenstvu u Kini, kada selektor nije uvrstio njegovo ime na konačni spisak. "Moj obraz je čist", govorio je Nedović tada, a potom se vratio u nacionalni tim kada je selektor postao Igor Kokoškov. Ipak, ni pod Pešićem neće uspjeti da ostvari kontinuitet nastupa na velikim takmičenjima.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC