• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBIJA HVATA ZALET ZA SVJETSKO PRVENSTVO! Pešić protiv Đorđevića - kad se igra, gdje je prenos i šta svi čekaju da vide

Srbija igra protiv Kine pretposljednji meč pred Mundobasket.

 Srbija Kina najava meča Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Srbija igra posljednje dvije provjere pred Svjetsko prvenstvo u košarci. Prvu će igrati protiv Kine, domaćina Kupa solidarnosti, drugu protiv Brazila. Okršaj sa ekipom Aleksandra Đorđevića igra se danas, u nedjelju od 13.30 časova u Šenženu. Još jedna utakmica koju će srpski navijači moći da gledaju.

Svi u timu su složni u ocjeni da je tim na pravom putu. "Atmosfera je sjajna, uvijek kada se dođe u nacionalni tim je sjajno. Družimo se zajedno, provešćemo još više vremena zajedno. Naravno da možemo da se nosimo sa pritiskom, cijeli život se spremamo za to, to je sastavni dio posla", poručio je Aleksa Avramović prije puta u Kinu.

Svetislav Pešić imaće još dva meča da donese odluku koju svi čekaju - konačan spisak za Mundobasket. Prema viđenom izvjesno je da se 11 putnika zna i da je ostala samo jedna dilema oko toga ko će putovati sa timom u Manilu i igrati u dresu sa državnim grbom.

KAD SE IGRA I GDJE JE PRENOS?

Izvor: Mondo/U. Arsić

Meč Srbije i Kine igra se u Šenženu od 13.30 časova po srpskom vremenu, odnosno 19.30 po lokalnom. Prenos je na RTS 1.

PEŠIĆEVA JEDNA DILEMA

Izvor: MN PRESS

Svi čekaju da vide konačan spisak selektora Pešića za Mundobasket. On je već naglasio da "mora da saopšti sve 48 sati prije prvog meča na prvenstvu", što znači da do 24. avgusta ne mora da objavi listu od 12 imena. Ali, mečevi sa Kinom i Brazilom daće vjerovatno i pravu sliku o tome na koga računa. Dilema je između Alekse Radanova i Boriše Simanića.

Ovo je 13 igrača koje je Pešić poveo u Aziju: Stefan Jović, Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Aleksa Radanov, Dejan Davidovac, Nikola Jović, Filip Petrušev, Boriša Simanić, Nikola Milutinov i Dušan Ristić.

ĐORĐEVIĆ ODLIČNO POZNAJE "ORLOVE"

Izvor: MN PRESS

Srbija će igrati protiv Kine i legende srpske košarke. Na njihovoj klupi sjedi Aleksandar Đorđević, nekadašnji selektor "orlova". On odlično poznaje srpski tim i to je ujedno i najveća prednost kineske selekcije u predstojećem duelu.

Inače, Srbija i Kina igraće i na Mundobasketu 26. avgusta. Pored spomenute dvije selekcije u grupi su još Portoriko i Južni Sudan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC