• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"TO NAM JE BILO NAJTEŽE!" Pešić otkrio muke "orlova" pred meč: Prvo 12 sati leta, a onda...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić je posle meča sa Kinom istakao da je vrlo teško da ekipa odigra dovoljno jako i sveže kada iza sebe ima tako težak put.

 Svetislav Pešić izjava nakon Kine Izvor: MN PRESS

Srbija je u prvom pripremnom meču na tlu Azije pred Mundobasket na Filipinima došla do pobjede. Savladana je selekcija Kine 87:64 na startu "Kupa solidarnosti", a selekotr Svetislav Pešić je poslije meča istakao da je bilo jako teško odigrati ovakav duel poslije jako dugog puta do Šenžena.

"Prvo bila je velika bojazan kako ćemo jer smo tek stigli. Imali smo jedan vrlo naporan put i bilo je pitanje kako ćemo da pronađemo neku svježinu koju je vrlo teško pronaći kada imate ovako težak put. Nama je bio najteži put od Hong Konga do Šenžena. Tih 60 kilometara, čekanja na granici, ne što smo izgubili vrijeme, nego što se to dešavalo poslije 12 sati leta", počeo je Pešić. 

Srbija je upisala trijumf od 23 poena razlike, ali bilo je dijelova u igri kojima Pešić nije mogao da bude zadovoljan. Ipak, zalaganje je bilo na nivou i do 26. avgusta kada sa Kinom "orlovi" igraju prvi meč na Mundobasketu ima vemena da se sve to popravi. 

"Dobro smo odigrali utakmicu, profesionalno. Nije to bilo naša najbolja utakmica, ali je sa aspekta prilaza bila dosta dobra. Malo smo padali, jer je potrebna svježina i tu ćemo svježinu mi dobiti kroz ovu adaptaciju. Sutra nas očekuje jedan atletski Brazil koji je danas pokazao da su oni vrlo nezgodna prava ekipa sa puno atletike i puno iskustva. Pravi test. Volio bih da pronađemo još neku svježinu da možemo da odigramo kako možemo, sa intenzitetom koji tražimo, ali za to su potrebne i svježe noge. Uglavnom dobra je stvar da imamo još jednu utakmicu", istakao je Pešić poslije meča. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC