• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI SMO NJIH ČULI! Bogdan se oglasio poslije ubjedljive pobjede Srbije: Pa, bilo je i toga dosta

Bogdan Bogdanović pričao je sa novinarima poslije trijumfa Srbije protiv Kine.

 Bogdanović nakon pobjede nad Kinom Izvor: Adria media group/ Dado Đilas

Srbija je započela Svjetsko prvenstvo baš onako kako je htjela - ubjedljivom pobedom. Kina je srušena (105:63). Svaki od 12 igrača se upisao u listu strijelaca i to najbolje opisuje način na koji je tim Svetislava Pešića odigrao prvi meč na turniru. Slijedi duel sa Portorikom (28.8), pa Južnim Sudanom (30.8).

Po završetku susreta Bogdan Bogdanović nije krio zadovoljstvo. "Svaka pobjeda na početku Svjetskog prvenstva je dobra. Malo smo probili led u drugom poluvremenu, nadam se da ćemo biti pripremljeniji u nastavku turnira. Imamo još dva meča, cilj je da igramo što bolje i da podižemo formu", počeo je Bogdanović.

Upitan je i kako je bilo igrati protiv Aleksandra Đorđevića, nekadašnjeg selektora "orlova" koji sada vodi Kinu. "Pa, ne znam...Ima njegov uticaj tu i značaj, ali mislim da smo mi u prednosti igrači. Bilo je lijepo. FIBA je pustila kontakt, posebno u drugom poluvremenu i na kraju druge četvrtine. Odnosno, sudije su pustile, mi smo to iskoristili, malo iskustvo, malo snaga.

Na konstataciju da je bilo akcija koje su izgledale savršeno i uigrano. "Bilo je i dosta treninga i uigravanja", nasmijao se Bogdan, pa dodao da je sa Filipom Petruševim sve u redu i da je mogao da igra u drugom poluvremenu, ali da nisu željeli da forsiraju.

Za kraj je pričao o srpskim navijačima koji su prevalili veliki put da bi došli da podrže ekipu u Manili. "Čuli smo ih i hvala im na podršci, nadam se da ćemo se družiti do kraja. Hvala im", zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
navijači
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC