• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BERTANS U SUZAMA, A ŽELJKOV LETONAC MU NE DA DA PROĐE: Nisam mogao do njega, idem odmah da mu kažem! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Davis Bertans je teško podnio što je promašio šut za pobjedu Letonije protiv Njemačke. Od reportera MONDA, Nikole Lalovića sa Mundobasketa.

 Rodions Kuruc izjave Bertans Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Nemačka je poslije velike drame pobijedila Letoniju 81:79 i tako se plasirala u polufinale Mundobasketa gdje će igrati protiv SAD.

Oslabljenoj reprezentaciji sa Baltika malo je falilo da napravi najveće iznenađenje na turniru pošto ih je katastrofalni Denis Šreder iz Njemačke "držao u životu" šutirajući 4/26 iz igre, tako da je posljednja lopta otišla u ruke Davisa Bertansa koji je imao dovoljno vremena da se namjesti za šut za tri poena.

Ipak, najbolji trojkaš Letonije nije uspio da pogodi i sedmu trojku na meču, tako da je Njemačka pobijedila, a on je završio u suzama. Bertansu je teško pala eliminacija njegove reprezentacije sa Mundobasketa, tako da na kraju nije imao snage da se zaustavi u miks-zoni na poziv novinara, odnosno prošao je dok je Rodions Kuruc davao izjavu.

"Nisam stigao do njega jer sam imao grčeve, bio sam pod drugim košem, ali ću odmah do njega, sad sam vidio da je prošao. Naravno da je frustriran, pogađao je cijelu utakmicu, ali ovaj na kraju je promašio. To je košarka, nekada pogodite, nekada promašite...", kazao je Kuruc i dodao da je hemija bila najvažnija stvar u reprezentaciji Letonije tokom turnira, iako su bili oslabljeni zbog toga što nije igrao najbolji igrač tima Kristaps Porzingis.

Podsjetimo, Njemačka će sada u polufinalu Svjetskog prvenstva igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država, dok će se na drugoj strani kostura za mjesto u finalu boriti Srbija i bolji iz današnjeg duela Slovenije i Kanade.

Pogledajte

02:02
Rodions Kuruc
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC