• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljudi, otkrio sam nevjerovatan detalj! Hrvatski trener zna ko je heroj Srbije, opet ga nahvalio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivši hrvatski selektor Aco Petrović ponovo se oglasio na društvenim mrežama nakon što se Srbija plasirala u finale Svjetskog prvenstva.

 Aco Petrović nahvalio Aleksu Avramovića Izvor: Profimedia

Srpska reprezentacija plasirala se u finale Svjetskog prvenstva nakon što je savladala selekciju Kanade rezultatom 95:86. Izabranici Svetislava Pešića boriće se za titulu šampiona svijeta, a rival će biti bolji iz duela Njemačke i Amerike koji se igra u petak od 14.40 časova. Sve utakmice Srbije budnim okom propratio je i bivši hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Aco Petrović koji za srpsku reprezentaciju ima samo riječi hvale.

Već ranije se oglasio Aco Petrović komentarisaći igru "orlova", a najviše je imao lijepih riječi za Aleksu Avramovića. Isti slučaj je i sada. Petrović se nakon pobjede Srbije nad Kanadom, oglasio se na svom Tviter nalogu i posebno je istakao Avramovića i jedan nevjerovatan detalj.

Avramović je na utakmicama protiv Litvanije i Kanade proveo na terenu 29 minuta i za to vrijeme Srbija je bila u "plusu 28 poena".

"Srbija ima mnogo heroja u ovom veličanstvenom uspjehu ali sam se potrudio, jer je to Aleksa Avramović zaslužio, da pronađem u statistici ovaj nevjerovatan detalj. Protiv Litvanije i Kanade na terenu je proveo 29 minuta za plus 28", napisao je Petrović.

Finale je zakazano za nedjelju u 14.40 časova prema vremenu u Srbiji, odnosno u 20.40 po lokalnoj satnici u Manili. Tog jutra, od 10.30, Kanada će učestvovati u utakmici za bronzu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:14
Avramović posle pobede nad Kanadom
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC