• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan otkrio pred svima: Jokić nam šalje poruke!

Autor Dragan Šutvić

Najbolji srpski košarkaši igraće za zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu, a turnir prati i Nikola Jokić koji nije sa reprezentacijom.

 bogdan bogdanović nikola jokić nam šalje poruke  Izvor: Kurir/Dado Đilas

Reprezentacija Srbije izborila je finale Mundobasketa pobjedom nad Kanadom (95:86), a četa Svetislava Pešića boriće se za zlato iako su je mnogi prije turnira otpisali zbog velikog broja otkaza. Među onima koji se nisu odazvali pozivu za Svjetsko prvenstvo je i Nikola Jokić, po mišljenju mnogih najbolji košarkaš današnjice. On je odlučio da ovog ljeta odmori, ali ga nacionalni tim i dalje zanima!

Po riječima najboljeg reprezentativca Srbije Bogdana Bogdanovića, posle svakog meča u Manili Nikola Jokić se javi kolegama iz nacionalnog tima! Komuniciraju porukama, pa tako centar Denver Nagetsa prati situaciju u reprezentaciji, na putu do još jednog istorijskog finala za srpsku košarku!

"Nikola Jokić nam šalje poruke poslije svake utakmice", rekao je kapiten Bogdan Bogdanović tokom razgovora za "Jurohups"!

U istom razgovoru Bogdan se još jednom dotakao Jokića, ali iz drugog ugla - kako je njegov izostanak otvorio prostor drugima.

"To je otvorilo priliku za neke druge momke. Niko ne treba da dolazi na takmičenje umoran. Ako možeš - možeš. Ako ne - ne možeš. To je pošteno i profesionalno. Poštujemo svakog i ko je došao i ko nije. Mi smo i dalje prijatelji, volimo sve i svi su nam potrebni. Srećan sam kako je svako ovdje odgovorio zadacima, momci su vidjeli kao priliku, a ne kao pritisak. Imate samo nekoliko šansi da zaigrate na Svjetskom prvenstvu, a ovo je najbolja grupa igrača sa kojom sam ikada radio", rekao je Bogdanović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC