• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simanić se oglasio nakon dočeka u Beogradu! Borišina emotivna poruka - napisao samo 5 riječi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski košarkaš Boriša Simanić podijelio je na Instagram profilu snimak sa dočeka srebrnih reprezentativaca.

 Poruka BOriše Simanića poslije dočeka Izvor: MN PRESS

Košarkaši Srbije osvojili su srebrnu medalju na Mundobasketu 2023. godine, a u Beogradu je reprezentativcima priređen fantastičan doček. Na čuveni balkon izašli su basketaši, košarkaši i Novak Đoković, a najveći aplauz dobio je krilni centar Boriša Simanić - junak sa Svjetskog prvenstva na Filipinima!

Nakon što je ujedinio Srbiju i iz bolničke postelje motivisao saigrače da osvoje medalju u Manili, Boriša Simanić je ovacijama i aplauzima dočekan u Beogradu, a sada se i on oglasio... Napisao je samo pet riječi - "Veče za pamćenje, nevjerovatni ste" - ali je i to dovoljno da se  vidi koliko mu je značilo što je sa drugovima iz nacionalnog tima mogao da pozdravi publiku koja je tokom prethodnih sedmica  bodrila njegove kolege na terenu i njega u najvažnijoj životnoj borbi.

Na snimku koji je Boriša Simanić podijelio na društvenim mrežama vidi se defile čitave delegacije Košarkaškog saveza Srbije, od predsjednika Danilovića, preko selektora Pešića i svih igrača do kapitena Bogdanovića. Pogledajte Borišinu objavu na Instagramu:

Podsjećamo, Borišu Simanića je laktom u tijelo udario reprezentativac Južnog Sudana Nuni Omot i odmah se izvinjavao zbog toga, ali je srpski košarkaš morao u bolnicu. Ljekar reprezentacije prepoznao je kakva bi povreda mogla da bude pa je tražio hitnu hospitalizaciju za Simanića, a kasnije je doktor Radovanović tražio i ko bi mogao da donira krv Boriši. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde ostatak turnira proveo je u bolničkoj postelji, a nakon dvije operacije koje je imao u Manili izgubio je bubreg.

A ovako je izgledalo kada je Novak Đoković izašao na balkon:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC