• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milioner opleo po Skariolu: "Tretirao nas kao drugoligaša, htio da otjera Teodosića!

Glavni finansijer Virtusa sada je izašao u javnost sa nepoznatim detaljima i istakao da je Serđo Skariolo imao plan da se u jednom trenutku i sam odrekne usluga Miloša Teodosića.

 Masimo Zaneti o Skariolu Izvor: Profimedia

Prava bura se digla u Bolonji pred početak sezone. Glavni ljudi Virtusa na čelu sa finansijerom Masimom Zanetijem riješili su da otpuste Serđa Skariola zbog izjava pred početak sezone. Govrorio je Italijan da je nezadovoljan timom i činjenicom da je Miloš Teodosić pušten u Crvenu zvezdu, a sada se Zaneti i javno oglasio.

"Mislim da je Serđo Skariolo sjajan trener, čak sam ga i branio u nekim momentma pred upravom. Ali sve ljubavne priče moraju da dođu do kraja. Nama se nešto po mom mišljenu desilo", počeo je Zaneti, a onda odapeo otrovne strelice. 

Dugo se spekuliše u javnosti da je Skariolo imao ponude Real Madrida kao i Toronto Reptorsa u NBA ligi. Na kraju je na čelu Reala ostao Ćus Mateo, a u Torontu je posao dobio srpski stručnjak Darko Rajaković. Ipak, kontakti su postojali i to se ljudima u Bolonji nije svidjelo.

"Ne smijemo da zaboravimo razne intervjue sa Torontom i Real Madridom koje je Skariolo imao dok je bio pod ugovorom sa Virtusom, kao da smo mi neki drugoligaš", rekao je ljutiti Zaneti.

Otišli su neki ključni igrači poput Miloša Teodosića i Semija Odželejea, ali su stigla i pojačanja i Zaneti smatra da je sada ekipa jača nego prošle sezone. Uz to ističe da je dovedeno i pet igrača po želji sada već bivšeg šefa struke.

"Vjerujem da je ovaj tim veoma jak baš zato što su ga pravili Serđo Skariolo i Paolo Ronci. Svi igrači koji su dovedeni, dovedeni su u dogovoru sa trenerom. Na kraju je Teodosić otišao, ali ne treba zaboraviti da je u oktobru Skariolo htio da skloni Belinelija i Teodosića. Nisu mu igrali u mnogo utakmica jer su po njegovom mišljenu bili stari. Srećom smo produžili Belineliju ugovor, a Teodosić koji je imao nekih fizičkih problema nije prihvatio našu ponudu i prava je odluka što je otišao kući. Ali nije tim samo jedan igrač", završio je Zaneti. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC