• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedović "zapalio" navijače pred početak sezone: Ovo je najbolji tim Zvezde u istoriji!

Autor Dragan Šutvić

Bek Crvene zvezde Nemanja Nedović oduševljen je timom u kojem će igrati naredne sezone.

 nedović ovo je najbolji tim zvezde u istoriji  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde trenutno se pripremaju na Kipru gdje su u pripremnom meču poraženi od Makabija (112:109) nakon dva produžetka, ali se čini da je situacija u klubu sjajna! Jedan od najiskusnijih igrača na koje Duško Ivanović može da računa, Nemanja Nedović, smatra da je ovo Zvezdin najbolji tim u istoriji!

Imajući u vidu takvu najavu beka koji bilo kom timu u Evroligi može da ubaci dvadesetak poena, navijači Crvene zvezde već mogu da počnu sa maštanjem o velikim rezultatima u sezoni pred nama. Na domaćoj i regionalnoj sceni cilj su trofeji, dok je u Evroligi barem četvrtfinale mjerilo uspjeha Zvezdine sezone!

"Mislim da ove godine imamo najbolju ekipu u istoriji Crvene zvezde, što dosta govori o našim ambicijama u Evropi, a o domaćim takmičenjima da ne komentarišem", istakao je Nedović za "Meridiansport" i osvrnuo se na povrede u timu: "Svi će biti na raspolaganju za početak sezone, povrede nisu ozbiljne. Radujemo se povratku svih igrača, jer nam znače za organizaciju igre."

Nedović se raduje i što će u Crvenoj zvezdi imati priliku da igra sa košarkašima poput Šabaza Nejpira, Miloša Teodosića i Nemanje Bjelice. 

"Sigurno da sam jedva čekao da zaigram sa Šabazom, sa Teom sam igrao u reprezentaciji. U ovih par pripremnih utakmica nismo provodili mnogo vremena na parketu. Nadam se da ću u budućnosti imati više prilike da igram sa njim, što olakšava posao. Sa Belim sa mnogo dobar prijatelj isto, njemu treba vremena da uđe u takmičarski ritam, ali kvalitet je tu i vidljiv je", zaključak je Nedovića.

Podsjećamo, Crvena zvezda je tokom leta promenila gotovo kompletan tim. Ekipu su pojačalli Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Gedraitis, Šabaz Nejpir, Jago dos Santos i Nemanja Bjelica.

Sa druge strane, iz kluba su otišli penzionisani Stefan Marković, a zatim i Luka Vildoza, Džon Holand, Hasan Martin, Ben Bentil, Ognjen Dobrić, Fakundo Kampaco, Filip Petrušev, Nikola Ivanović, Miroslav Raduljica i mladi Nikola Topić, koje će biti na pozajmici u Megi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC