• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda konačno dočekala heroja iz Manile! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Dejan Davidovac je spreman za novu sezonu, sada se konačno priključio svom novom timu.

 dejan davidovac na treninzima crvene zvezde  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Konačno je i Crvena zvezda dočekala svog srebrnog "orla"! Stigao je Dejan Davidovac na pripreme crveno-bijelih i tu vidio neka dobro poznata lica!

"Ima dosta novih lica, ja sam se tek priključio i neke igrače znam jer su bili ovdje dok sam ja bio, a neke iz reprezentacije. Dosta mi dobro djeluje ovaj početak i nadam se da će tako ostati do kraja", počeo je Davidovac. 

Ljeto je proveo sa reprezentacijom i zato "kasni" na pripreme Crvene zvezde. Ali itekako je vrijedilo, vratio se sa srebrom oko vrata sa Svjetskog prvenstva iskusni univerzalac. 

"Za početak odmorio sam se. Hvala na čestitkama, bilo je super što smo uradili to što smo uradili. Mislim da smo napravili veliku stvar i da ćemo tek vremenom biti svjesni toga. Tako da sada se okrećem obavezama. Možda jeste priključiti se u nekom trenutku pripremama, ali naravno da ću dati sve od sebe i vjerujem da će mi saigrači pomoći da se uklopim", siguran je on. 

Sada Zvezda putuje na prijateljski turnir na Kipru gdje će igrati u petak i subotu protiv Makabija i Žalgirisa. Sa timom neće putovati lakše povrijeđeni Miloš Teodosić i Šabaz Nejpir, ali na Kipar ide Rokas Gedraitis.

"Prije svega očekujem veliku borbu i jake utakmice na Kipru, na drugom mjestu, to je dobra priprema za sezonu, posebno za nas “novajlije” da se upoznamo na terenu i uigramo. U svakom smislu, ovakav turnir je jako dobra stvar za ekipu. Optimistični smo. Za sada sve izgleda dobro, naravno potrebno je vrijeme, jer su neki igrači došli ranije, neki se priključili kasnije, ali imamo dovoljno vremena do početka sezone da se pripremimo i ovakve provjere nam pomažu u tome", rekao je Gedraitis. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC