• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić vam se smije u lice! Trener Bajerna urlao na igrače protiv Zvezde! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pablo Laso bio je šokiran kako njegovi igrači igraju odbranu na Milošu Teodosiću u finalu Magenta kupa i zato je podigao ton.

 Pablo Laso vikao na igrace Bajerna zbog Teodosica Izvor: Twitter/Basketnews_com/Screenshot

Crvena zvezda Meridianbet nije uspjela da slavi na Magenta kupu u Minhenu pošto je u finalu izgubila protiv Bajerna pošto je Miloš Teodosić promašio šut za pobjedu. Na kraju, 84:82 za Bavarce, a iako je Teodosić propustio priliku da postane junak svog novog kluba, tokom čitave utakmice je mučio odbranu tima Pabla Lasa.

Teodosić je meč završio sa sedam poena i osam asistencija, a zbog toga što Bajern nije imao rješenje za njegovu kreaciju - Laso je u jednom trenutku podigao ton. Drao se na svoje igrače na tajm-autu, nije ga pretjerano zanimalo što je u pitanju prijateljski susret bez takmičarskog značaja, pošto je bio nezadovoljan kako se Teodosić "igrao" sa njegovim igračima i tražio je reakciju i na kraju ju je dobio.

"Vi meni nešto kažete. Trčite j**** nazad, šta gledaš ovdje? Šta gledaš? Odavde, pa nadalje smo s****, j***** Teodosić vam se smije u lice jer ste vas dvojica tu", vikao je Laso s razlogom na svoje igrače koje je preuzeo ovog ljeta od Andree Trinkijerija, koji je otišao poslije tri godine.

Pogledajte reakciju dvostrukog šampiona Evrope sa Real Madridom koji se poslije zdravstvenih problema vratio košarci nakon jedne sezone pauze.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC