• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEODOSIĆ PRVI PUT U CRVENO-BIJELOM! Zvezdaši su ovu fotku čekali godinama

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet počinju pripreme 25. avgusta, a objavljen je detaljan raspored za narednu 2023/24 sezonu.

 Crvena zvezda raspored priprema Izvor: Instagram/KK Crvena zvezda/Screenshot

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet počinju pripreme za novu sezonu od 25. avgusta. Prije svega, košarkaši moraju da prođu sva testiranja zajedno sa ljekarskim pregledima do 20. avgusta. Što se tiče rasporeda prijateljskih utakmica, crveno-bijeli imaju tri meča do učešća na turnirima na Sardiniji, u Minhenu i na Kipru.

Duško Ivanović neće imati na raspolaganju Dejana Davidovca, Majka Tobija, Marka Simonovića i Jaga Dos Santosa sve dok traje Mundobasket. Tim crveno-bijelih odmah nakon prvog treninga uputiće se u Staru Pazovu gdje će boraviti sedam dana i pripremati se za utakmice koje ih čekaju. U bazi FS Srbije ekipa će boraviti od 25. do 31. avgusta, a posljednjeg dana boravka odigraće i prvu prijateljsku utakmicu protiv ekipe Spartaka iz Subotice.

Po povratku u Beograd, Crvenu zvezdu čekaju još dvije trening utakmice 3. septembra protiv Dinamika, a dan kasnije protiv Borca iz Čačka. Nakon toga slijede i turniri na kojima će se ekipa uigravati za start sezone. Na odlasku u Sardiniju, Zvezdu očekuju utakmice sa ekipama Olimpije iz Milana, Asvela i domaćina Dinamo Sasarija. Taj turnir igra se 9. i 10. septembra.

Samo šest dana kasnije, ekipa Crvene zvezde Meridianbet učestvovaće na turniru u Minhenu, na kome su učešće ove sezone potvrdile i ekipe Virtusa, Albe iz Berlina i domaćin Bajern. Prije početka sezone, crveno-bijeli će tradicionalno učestvovati na turniru na Kipru. Ove godine Nikozija će osim ekipe Crvene zvezde ugostiti i ekipe Makabija. Olimpijakosa i Žalgirisa. Taj turnir će se održati 22. i 23. septembra.

Igrače Crvene zvezde Meridianbet 26. septembra očekuju i standardne obaveze vezane za "Medijski dan Evrolige", a prvu takmičarsku utakmicu crveno-bijeli će odigrati u ABA ligi protiv ekipe Igokee u Laktašima. Premijeru pred domaćim navijačima Crvena zvezda će imati u Štark Areni protiv ekipe ASVEL-a 5. oktobra na startu ovosezonske Evrolige.

Pogledajte i fotografije sa ljekarskih pregleda, gdje se prvi put u opremi crveno-bijelih našao i Miloš Teodosić. Nekadašnji igrač FMP-a, CSKA iz Moskve, Olimpijakosa, L.A. Klipersa i Virtusa konačno će zaigrati u voljenom klubu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC