• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEMA ŠTA DA SE VIDI U ZVEZDI, SAMO DVA MVP-A! Isplivala fotka sa treninga, Evroliga odmah reagovala (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pripremaju se za novu sezonu u hali "Aleksandar Nikolić". Jedna slika sa treninga privukla je posebnu pažnju, pa se oglasila i Evroliga.

 teodosić i bjelica zajedno na treningu crvene zvezde  Izvor: MN PRESS

Proslavljeni srpski košarkaš Nemanja Bjelica, najnovije pojačanje u timu Duška Ivanovića. priključio se saigračima na treningu i to je bilo veoma zanimljivo vidjeti. Klupski fotograf uslikao je "Belog" kraj Miloša Teodosića, na jednom od svojih prvih treninga u crveno-bijelom poslije povratka nakon 13 godina.

On je stao na teren kraj Tea i ostvario davnu želju da zaigra sa njim u klubu, nakon što su godinama igrali zajedno u nacionalnom timu Srbije. "Neostvarena želja mi je da igram sa Teom u istoj ekipi, a da to nije reprezentacija", rekao je jednom prilikom Bjelica.

Od oba košarkaša se očekuje mnogo u narednoj sezoni, s tim da će se tek vidjeti koliko će Bjelica biti u stanju da igra nakon što je prošle godine imao velike probleme sa povredom.

Za razliku od njega, Teodosić nikada do ove sezone nije oblačio opremu Crvene zvezde, dok je Bjelica igrao od 2008. do 2010. godine.

Zvanična stranica Evrolige na Tviteru je takođe objavila fotografije sa treninga i zanimljivim opisom istakla o kakvim zvijezdama je riječ. "Nema ovde šta da se vidi, samo dva bivša MVP-a u akciji", stoji u objavi Evrolige. Podsetimo da je Teodosić bio najkorisniji igrač Evrolige u sezoni 2009/10, a Bjelica 2014/15.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC