• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"PARTIZAN JE BIO NAJBOLJI TIM U EVROLIGI" Janakopulos: Ne gledajte mečeve protiv Real Madrida

Vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos prokomentarisao je izdanje ekipe Željka Obradovića na evropskoj sceni prošle sezone.

 Dimitris Janakopulos o Partizanu Izvor: MN PRESS

Dimitris Janakopulos, kontroverzni prvi čovjek Panatinaikosa, komentarisao je Partizanovo učešće u Evroligi prošle sezone i to kakav su utisak ostavili crno-bijeli na njega tokom prošle sezone. Prema njegovom mišljenju, oni su bili najbolji tim takmičenja, nevezano za poraz u "majstorici" plej-ofa protiv Real Madrida i to što se nisu kvalifikovali na Fajnal-for.

"Po mom mišljenju, Partizan je bio najbolji tim prošle sezone, nezavisno od onoga što se desilo u mečevima protiv Reala i nezavisno od toga što nije ušao na Fajnal-for. Efes je osvojio dvije od posljednje tri titule Evrolige, a Bajern je veoma dobar tim“, rekao je Janakopulos.

Takođe, vlasnik "zelenih" je rekao da je ponosan na memorijalni turnir "Pavlos Janakopulos", koji se igra u čast njegovog oca, a održava se ovog vikenda u OAKA areni u Atini, gdje učestvuju četiri tima Panatinaikos, Partizan, Efes i Bajern.

Njegov otac, Pavlos Janakopus, bio je na čelu kluba iz Atine od 1987. do 2012. godine, kada je prenio nadležnosti na svog sina, koji je često u ratu sa Evroligom. Janakopulos senior je zajedno sa svojim bratom Tanasisom fenomenalno vodio klub, što se vidi po osvojim titulama Evrolige, a bilo ih je čak šest. Pet je podigao trener Partizana Željko Obradović, a prvi Božidar Maljković.

Podsjetimo, crno-bijeli su u subotu poraženi od Anadolu Efesa u polufinalu turnira Pavlos Janakopulos (81:79), a za treće mjesto će igrati protiv Bajerna.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC