• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Mornara pred gostovanje Partizanu: Fokusiran sam na svoj tim jer smo u zaostatku sa vremenom!

Autor Dragan Šutvić

Trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević oglasio se pred utakmicu sa Partizanom.

 partizan mornar mihailo pavićević najava  Izvor: YouTube/KK Mornar Barsko zlato

Košarkaši Partizana otvaraju novu sezonu protiv Mornara u beogradskoj Areni u ponedjeljak 2. oktobra od 19 časova. Tom prilikom, obratio se trener iz Bara Mihaila Pavićevića i otkrio šta očekuje od okršaja u prvom kolu ABA lige. 

"Čast je otvoriti ABA sezonu sa aktuelnim šampionom, ne treba trošiti riječi kada pričamo o Partizanu koji je predvođen najboljim trenerom u Evropi svih vremena - Željkom Obradovićem. Oni su izuzetno kvalitetna ekipa, bez slabog mjesta. Iskren da budem nisam se mnogo bavio sa ekipom Partizana, ni moj stručni štab. Najviše smo bili fokusirani na naš tim, jer smo u zaostatku sa vremenom. Fokusirani smo na naš rad, da što prije dođemo do nivoa koji je potreban za ABA ligu. Nažalost, ta neka prva utakmica je pokazala da smo još uvijek daleko. Sa te tačne gledišta, rekao bih da ta utakmica nije baš u najboljem trenutku za nas", počeo je izjavu Pavićević.

Izabranici Milhaila Pavićevića vrijedno su trenirali u "Topolici“, ali svjesni su da protiv crno-bijelih moraju da uđu čvrsto i bez straha.

"Nema mnogo kukanja, moramo da iskoristimo svaki dan, svaki trening da se uigramo jer je ovo je potpuno nova ekipa. Probaćemo da pružimo što jači otpor ekipi Partizana i da korak po korak dignemo našu igru i spremnost. Očekujem da ćemo da dati sve od sebe i da se ne prepadnemo jer igramo u Areni, a publika će sigurno doći u velikom broju da pozdravi novu ekipu Partizana. Moramo to da prihvatimo a i možda je dobro ono što kažu - prvo pa muško", zaključio je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC