• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko bijesan na tajm-autu: Vi ste glumci, niste košarkaši! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Košarkaši Partizana su bili daleko od potrebnog nivoa na meču sa Makabijem, a to im je u lice rekao Željko Obradović.

 makabi partizan željko bijesan na igrače Izvor: Twitter/BasketNews.com/Printscreen

Čuli smo Željka Obradovića koji je na konferencii za medije preuzeo odgovornost za poraz svog tima od Makabija na startu Evrolige, ali je tokom utakmice bio ljut i na igrače, što smo dobro mogli da čujemo na jednom od tajmauta. On je tokom utakmice rekao svojim igračima koliko je nezadovoljan njihovom igrom. 

Prije svega je Makabi sjajnom odbranom i odličnim ofanzivnim skokom već u prvom poluvremenu napravio veliku prednost, a to nije želio da toleriše najtrofejniji evropski trener. 

"Ovo je drugačije! Oni igraju, oni grizu! Nisu glumci, voi ste glumci, vi niste igrači. Vi niste j***ni košarkaši", rekao je ljutiti Obradović na jednom od tajmauta. Pogledajte kako je to izgledalo: 

"Naravno moram da čestitam Makabiju jer vjerujem da su odigrali jako dobar meč. Imali smo plan kako da igramo večeras i uvijek je dobro imati plan. Nešto što smo probali da uradimo znajući kako igra Makabi je da kontrolišemo napad, da im ne dozvolimo da trče i da se pobrinemo za njihove ofanzivne skokove. U prvom poluvremenu je sve bilo obrnuto. Igrali su sa 18 asistencija, imali su sedam osvojenih lopti, a moj tim je imao samo sedam asistencija i osam izgubljenih lopti. Od 55 poena 27 su dali iz ofanzivnih skokova i tranzicije. Previše", rekao je Željko Obradović na konferenciji poslije meča i dodao: 

"Odatle su imali samopouzdanje. Mi smo poslije toga imali nekakvu reakciju, ali smo generalno igrali loše. Ako tim igra loše to je uvijek stvar trenera tako da ću to morati da uzmem u obzir i da pogledam šta se ovdje desilo. Atmosfera je bila odlična, čestitam Makabiju na jako dobroj igri i pobjedi", završio je Željko.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC