• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović nakon poraza Partizana u Tel Avivu: Ako tim igra loše, uvijek je do trenera!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Željko Obradović je poslije poraza svog Partizana od Makabija u prvom kolu Evrolige prihvatio odgovornost za lošu igru.

 Željko Obradović rekao da je krivac za poraz Partizana od Makabija Izvor: YouTube/Maccabi Tel Aviv Basketball

Košarkaši Partizana nisu dobro započeli novu sezonu Evrolige. Na gostovanju u Tel Avivu poraženi su od Makabija 96:81, a poslije utakmice trener crno-bijelih Željko Obradović govorio je o tome sa čim sve nije zadovoljan kada je ovaj meč u pitanju. 

Istakao je najtrofejniji evropski trener svih vremena da je imao plan za ovaj meč, ali da je njegov tim odigrao potpuno suprotno od tog plana, makar u prvom poluvremenu. 

"Naravno moram da čestitam Makabiju jer vjerujem da su odigrali jako dobar meč. Imali smo plan kako da igramo večeras i uvijek je dobro imati plan. Nešto što smo probali da uradimo znajući kako igra Makabi je da kontrolišemo napad, da im ne dozvolimo da trče i da se pobrinemo za njihove ofanzivne skokove. U prvom poluvremenu je sve bilo obrnuto. Igrali su sa 18 asistencija, imali su sedam osvojenih lopti, a moj tim je imao samo sedam asistencija i osam izgubljenih lopti. Od 55 poena 27 su dali iz ofanzivnih skokova i tranzicije. Previše", jasan je bio Željko Obradović. 

Naglasio je da je nakon toga Partizan ipak imao nekakvu reakciju, ali da to nije bilo dovoljno da se meč promijeni. Na kraju je i sam prihvatio odgovornost za ovakvo izdanje.

"Odatle su imali samopouzdanje. Mi smo poslije toga imali nekakvu reakciju, ali smo generalno igrali loše. Ako tim igra loše to je uvijek stvar trenera tako da ću to morati da uzmem u obzir i da pogledam šta se ovdje desilo. Atmosfera je bila odlična, čestitam Makabiju na jako dobroj igri i pobjedi", završio je Obradović. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC