• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vasilije Micić konačno zaigrao u NBA: Dijelio asistencije, upisao i poene, a na terenu smo vidjeli i Bogdana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski košarkaši polako pale motore za novu NBA sezonu, a najviše pažnje odnio je debi Vasilija Micića za Oklahomu!

 Vasilije Micić debitovao u NBA Izvor: Profimedia

Vasilije Micić je zaigrao u NBA ligi! On je u porazu Oklahoma Sitija od Detroita 128:125 na terenu proveo 17 minuta, imao je sedam poena i tome je dodao tri asistencije. Upisao je prve minute i poene u NBA ligi i izgledao je odlično, sada se samo nadamo da će u regularnoj sezoni imati još veću minutažu. Detroit je do pobjede vodio Vajzmen sa 20 poena i 10 skokova, Umunde je imao 18, Saser 17, a Kilijan Hejs 16. Osam minuta je na terenu proveo i doskorašnji plejmejker Mege Malkom Kazalon.

Na terenu se našao i Bogdan Bogdanović koji je za 17 minuta u pobjedi Atlante 103:102 nad Memfisom uspio da upiše samo dva poena i doda tome tri asistencije, ali zaista jedva da je šutirao. Kod Atlante je Trej Jang imao 20 poena, a kod Memfisa je uz 24 poena mladog Gregorija Džeksona 22 dodao Španac Santi Aldama.

Mlada ekipa Hjustona je sa 120:87 razbila Nju Orleans Pelikanse uz 22 poena i devet skokova Džabarija Smita Džuniora, a šest minuta na terenu uz četiri poena i pet skokova upisao je Boban Marjanović. Odličan meč je u pobjedi Finiks Sansa 122:111 nad bivšim timom Portlandom imao Jusuf Nurkić sa 17 poena, od njega je kod pobjednika efikasniji bio samo Devin Buker sa poenom više. Na tom meču je devet minuta u dresu Portlanda odigrao i nekadašnji centar FMP-a i Crvene zvezde Duop Rit koji je imao tri poena i četiri skoka. 

Ove večeri je na teren izašao i Nikola Jokić koji je sa svojim Denver Nagetsima izgubio poslije dva produžetka od Čikago Bulsa. Somborac je odigrao prvo poluvrijeme, a u drugom jedva da je izlazio na teren.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC