• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Larkin o odlasku Micića u Oklahomu: Bilo je boljih timova za njega!

Autor Dragan Šutvić

Nije se Šejnu Larkinu svidjelo što mu partner iz Efesa Vasilije Micić ide u Ameriku.

 šejn larkin o odlasku vase micića u nba  Izvor: MN PRESS

Poslije nekoliko godina dominacije raspao se najdominantniji evropski bekovski duo. Šejn Larkin je ostao u Efesu, a Vasilije Micić je sa 30 godina otišao u Ameriku gdje će probati da zaigra u NBA ligi. Potpisao je ugovor sa Oklahomom i sada će u jako mladom timu probati da se izbori za minutažu.

To se ne sviđa njegovom dosadašnjem partneru! Smatra Šejn Larkin da će se na kraju izboriti za svoje mjesto u ekipi Micić, ali vjeruje da je bilo timova u koje bi se mnogo bolje uklopio.

"Mislim da je bilo boljih timova za njega, teško je naći dobru situaciju za sebe u NBA. Draftuju te, a on je draftovan 2016. godine i onda NBA tim zauvijek ima tvoja prava. On je sjajan košarkaš i mislim da može do minuta u Oklahomi. Čim izađe na teren dobiće šansu da pokaže svoju sposobnost, talenat i načine kako može da pomogne ekipi. Ali mislim da bi bilo bolje da je otišao u ekipu koja je u plejofu i koja juri titulu. Mislim da bi bilo mnogo bolje da nije imao stege i da je mogao da ode gdje god je želio. Mislim da ima kvalitet i pedigre da neki tim pogura do titule. Ipak na kraju mislim da će on uspjeti", rekao je Šejn Larkin.

Oklahoma već ima zvijezdu na bekovskim pozicijama Šeja Gildžesa Aleksandera, ali i jako mlad tim koji nije ni blizu bilo kakve priče za osvajanje titule. Sada im se vraća povrijeđeni Čet Holmgren i žele nešto više, ali nije to šampionska sredina...

"On je sjajan košarkaš i snaći će se. Samo mislim da bih ja u njegovim godinama više voloo da odem gdje god ja želim. Ne kažem da njegov agent to nije uspio da mu omogući, nisam to rekao! Bilo bi sjajno vidjeti ga u timu poput Sakramenta koji je igrao sjajno prošle sezone ili recimo u Seltiksima, možda u ekipi poput Klipersa kojoj fali jedan bek... Nekom timu koji je blizu titule, kome treba bek koji razume igru, dobro igra, dodaje, poentira, igra odbranu...", završio je Larkin. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC