• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aco Petrović o novostima u Ciboni: Trebalo bi nešto da prokomentarišem - ali ostaću nijem!

Autor Dragan Šutvić

Poznati hrvatski trener reagovao na novu vijest o svom klubu, Ciboni.

 aco petrović o ciboni Izvor: MN PRESS

Dok Cibona prolazi kroz teške dane i dok postoje nagovještaji da bi mogla i da se ugasi, u Zagrebu je objavljena vijest da je u upravni odbor došao Austrijanac Ervin Dokter, izvršni direktor i osnivač partner kompanije "ZENIQ Corporation", specijalizovane za kripto transakcije.

"Gospodin Ervin Dokter donosi ogromno iskustvo u upravljanju sportom i organizacijom događanja u svojoj ulozi novog člana skupštine KK Cibona. Ervin ima bogat pozadinski doseg s više od 25 godina direktnog iskustva u razvoju svjetskih sportskih tvrtki", objavila je Cibona na svojim stranicama, uz izjavu direktora Tomislava Šerića.

"Izuzetno smo srećni što smo pronašli Ervina, iskusnog profesionalca u sportskom i međunarodnom poslovanju s bogatim iskustvom u razvoju profitabilnih sportskih platformi. Želim dobrodošlicu Ervinu u KK Cibona kako bi joj pomogao da postane profitabilno dioničarsko društvo", izjavio je Tomislav Šerić, direktor KK Cibone.

Na tu vijest reagovao je Aleksandar Aco Petrović, legendarni igrač i trener Cibone. "Moj tvit nalog služi isključivo za košarkaške teme. S obzirom na da je danas objavljeno da je Ervin Dokter postao novi član Skupštine KK Cibona, trebao bih i to prokomentarisati. S obzirom da nemam nikakvih spoznaja o kripto tržištu te blokčejn platformama, ostajem nijem", napisao je Petrović.

Cibona je počela novu sezonu sa skorom 0-2, porazima od Borca i FMP-a, a u subotu uveče gostuje Partizanu u Štark areni.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC