• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski košarkaš se oglasio o Izraelu i Palestini, pa dobio jezive prijetnje i uvrede

Ante Tomić se našao na udaru nakon podrške žrtvama u Pojasu Gaze.

 Ante Tomić uvrede zbog podrške Palestini Izvor: MN PRESS

Mnogi sportisti su se oglasili o situaciji vezanoj za rat Izraela i Palestine, a neki su zbog toga i ozbiljno kritikovani. Na udaru kritika, prijetnji i vrijeđanja našao se i hrvatski košarkaš Ante Tomić.

Iskusni 36-godišnji centar Huventuda nam je dobro poznat iz vremena kada je sa Zagrebom igrao ABA ligu, a kasnije je prvo nosio dres Real Madrida, pa Barselone. Biran je i na NBA draftu, ali u Americi nikada nije zaigrao, a sada je povodom sukoba u Izraelu na svoj tviter profil postavio link ka donacijama za Pojas Gaze i napisao: "Generale, pucaš na djecu".

Obrušili su se na njega Jevreji i podržavaoci Izraela, pa je tako dobio niz prijetnji i uvreda. Pisano mu je da će "doći u Tel Aviv", da je "ustaša" i još mnogo toga. 

"Pitam se gdje su bili tvoji ožalošćeni tvitovi prije 12 dana nakon masakra u Izraelu?", pitao ga je jedan korisnik tvitera, na šta je Tomić smireno odgovorio: "Nema potrebe da se pitaš i jedno i drugo je masakr, mepatija je jednaka."

Jedna od najružnijih poruka koju je dobio bila je: "Jednom Ustaše uvijek Ustaše", a jedan od komentatora je napisao da "Hamas masakrira bebe." Mnogi su stavljali hešteg #HamasisISIS, u prevodi Hamas je Islamska Država. 

"Sram te bilo! Jesi li vidio šta Hamas radi našoj djeci? Bebama? Staricama i starcima? Onda nisi tvitovao kukavice", glasi jedan od komentara, a u drugom piše:"Sram te bilo! Jevrejska djeca su spaljivana, žene su silovane, starci su ubijani i ti podržavaš naciste?" Pogledajte:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC