• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GROBARI PODRŽALI DELIJE NA DERBIJU! "Ni profit, ni lažni zahtjevi..."

Transparent kojim su navijači Partizana podržali dolazak navijača Zvezde, koji se ipak nije dogodio.

 Grobari podržali Delije Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Navijači Crvene zvezde, Delije, nisu se pojavili na derbiju u košarci, nakon što su naveli u saopštenju da im je uprava Partizana ponudila 300 karata. Kao obrazloženje te odluke i simboličnog broja raspoloživih ulaznica, u Partizanu je rečeno da je prodat veliki broj sezonskih karata, da je prodavan i kontigent dnevnih ulaznica... A nakon svega, navijači Partizana, Grobari, su podržali dolazak Delija.

"Ni profit, ni lažni zahtjevi murije nisu bitniji od tradicije! Karte gostujućim navijačima", pisalo je na transparentu u Štark areni u toku druge četvrtine prvog evroligaškog derbija ove sezone. Prošle godine, na istom mjestu, Crvena zvezda je imala podršku, ali ovog četvrtka nje nema.

Podsjetimo, Delije su saopštile da su bile u komunikaciji sa Grobarima i da im je prvobitno preneseno da će KK Partizan htjeti da razmijeni 1.000 karata sa KK Crvena zvezda, a potom je dva dana pred derbi poručeno da će Delije moći da dobiju samo 300 karata. "Naša odluka je da ne prihvatimo 300 karata (nepuna 2% od kapaciteta Arene) jer smatramo da derbi tako ne treba da izgleda niti da mi sa 300 ljudi u hali koja prima 20.000 navijača, možemo da imamo ikakav udio u ovom derbiju. Ostaje žal što nećemo biti tu da pružimo podršku našim igračima u mnogo bitnoj utakmici", saopštile su Delije.

Prvi ovosezonski derbi igra su krcatoj Štark areni i sigurno je da će isto biti i u ponedjeljak, u meču ABA lige, u kojem izvesno takođe neće biti navijača Crvene zvezde, s obzirom na to da će Partizan ponovo biti domaćin i da u regionalnom takmičenju godinama meč prati samo domaća publika.

Pogledajte

00:29
Atmosfera ispred Arene uoči derbija
Izvor: Kurir sport
Izvor: Kurir sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC