• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ergin Ataman doveo 11 pojačanja u Atinu, ali to nije kraj: Trebaju mi još dvojica

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ergin Ataman želi da dovede dvojicu novih igrača i to na pozicijama na kojima ih traži i Partizan.

 Ergin Ataman trazi dvojicu novih igraca Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Panatinaikos je ovog ljeta odlučio da napravi drim-tim i nakon dolaska trofejnog trenera Ergina Atamana angažovao je čak 11 košarkaša. Među njima su svakako najveća imena Huančo Ernangomez (Toronto), Kostas Slukas (Olimpijakos), Luka Vildoza (Crvena zvezda), Matijas Lesor i Janis Papapetru (Partizan), međutim nakon problema na početku sezone - Turčin je naredio gazdi kluba da mu je potrebno još pojačanja!

Ne samo da PAO ima već tri poraza u Evroligi, nego Ataman ističe i da je povreda Papapetrua narušila koncept njegovog tima, tako da je tražio od Janakopulosa da mu dovede još dvojicu košarkaša - i to na mjestima na kojima ih traži i Partizan, čime su postali konkurencija: "Nažalost, operacija Papaetrua je veliko iznenađenje za nas jer je igrao cijelu prošlu sezonu za Partizan. I onda Svjetskog prvenstvo. I odjednom se sada povrijedio i odlučio da bude zato operisan. Takve stvari me nerviraju", rekao je Ataman koji će bez grčkog reprezentativca - koji ima problem sa koljenom - biti oko tri mjeseca.

"Potrebna su nam dvojica igrača i tražimo ih na tržištu. Potrebno nam je jedno krilo i jedan igrač na poziciji plejmejkera i šutera. To je naša realnost, tražimo... Ovo je novi tim i moramo da dovedemo još neke nove igrače. Mislili smo da je potreban samo jedan, ali poslije operacije Papapetrua potrebna su nam dvojica zbog balansa", istakao je Ataman i objasnio je da ima probleme sa Huančom jer ne može da igra "trojku", a još uči i kako se igra "četvorka" u Evropi.

Podsjetimo, pored pomenutih igrača sa početka teksta u PAO su stigli još i Kostas Adetonukbo, Dimitrios Moraitis, Dinos Mitoglu, Džerijan Grent, Kajl Gaj i Aleksander Balčerovski.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC