• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubiš Željka u ruku? Mene je to uvrijedilo! Ataman "osuo paljbu" po kolegi iz Tuske: To u javnosti...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ergin Ataman burno reagovao zbog toga što je Željka Obradovića u ruku poljubio njegov nekadašnji saradnik.

 Ergin Ataman burno reagovao zbog toga što je Erdem Džan poljubio u ruku Željka Obradovića u ruku Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Turski trener Erdem Džan poljubio je u ruku Željka Obradovića na pripremnoj utakmici između Efesa i Partizana odigranoj u Atini, a čini se da se taj potez uopšte nije dopao Erginu Atamanu. Skoro mjesec dana nakon pomenutog trenutka, Ataman i dalje misli o tome i govorio je za turske medije da to ne odobrava.

"Nije me to uznemirilo. Kao navijača Efesa, to što je Erdem Džan javno poljubio ruku trenera rivalskog kluba, to me je čak malo uvrijedilo. Zaista bi trebalo da postoji neko poštovanje. Na primjer, veoma poštujem Ajdina Orsa, ali ne bih mu u javnosti poljubio ruku", naglasio je Ergin Ataman koji je tokom prethodnih nekoliko godina razvio i rivalstvo sa Željkom Obradovićem, posebno u Turskoj, pa možda zato ovakav komentar i ne čudi.

Erdem Džan je inače tim činom želio da pokaže poštovanje prema Željku Obradoviću jer je godinama sa njim sarađivao u Fenerbahčeu, a potom su im se putevi razišli 2021. godine. Džan je otišao u stručni štab Jute, pa u Turk Telekom i potom Efes, dok je Željko Obradović sjeo na klupu svog Partizana.

Upravo je Džan naslijedio Atamana ovog ljeta u Efesu i odmah su počeli da ga porede sa trenerom koji je donio i dvije titule Evrolige zaredom u Istanbul, na šta je odgovorio da "nije Ataman i da mu ne treba tako suditi":

"Mi treneri imamo tu nesreću, uhvate nas kada kažemo nešto što ne mislimo. Pozvao me je poslije i rekao da nije tako mislio, a rekao sam mu da ne brine i da se samo koncentriše na sebe. Dodao sam i: ’Budi svjestan da si u jednom od najvećih klubova u Evropi, i budi svoj", naglasio je Ataman u savjetu svom mlađem kolegi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC