• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Partizan dovodi NBA pojačanje?

Autor Dragan Šutvić

Šta se dešava sa dolaskom Terensa Rosa u Partizan?

 da li terens ros dolazi u partizan  Izvor: Profimedia

Terens Ros (32) spominje se već neko vreme kao novi košarkaš Partizana. Otvoreno se nudi crno-bijelima, a poslije njegove objave na Instagramu sa njujorškog aerodroma "La Gvardija" krenule su spekulacije da je na putu za Beograd kako bi pregovarao sa klubom i potpisao ugovor.

Šta se dešava? Prema nezvaničnim saznanjima MONDA ništa od toga nije istina. Ros nije u pregovorima sa srpskim timom i u ovom trenutku nema ništa od njegovog dolaska niti saradnje između dvije strane. Partizanu je prioritet centarska pozicija i ono što se čeka jeste "rez" u NBA ligi. To bi trebalo da bude 23. oktobra i tada će se znati ko sve neće imati mjesto u nekom od timova u najjačoj ligi svijeta.

Što se Rosa tiče, on je već nekoliko puta pričao o potencijalnom dolasku u Srbiju. Priznao je da je na stolu imao ponuđen ugovor, kao i da bi zbog svoje supruge Matijane Ros u slučaju dolaska u Evropu došao samo u Srbiju.

"Moja supruga i njena porodica imaju sprsko porijeklo. Često su se šetali po svijetu, oni su iz bivše Jugoslavije. Imam mnogo prijatelja tamo, supruga često vodi djecu u Srbiju. Ako bude postojala šansa da zajedno odemo u Srbiju ida određeni vremenski period živimo tamo, razmislio bih. Ima to za mene veliki značaj. Ako budem išao preko okeana, to će biti moja jedina opcija", rekao je Ros.

On je trenutno slobodan igrač i ima veliko NBA iskustvo. Rođen je u Portlandu 5. februara 1991. godine. Završio je koledž u Vašingtonu i kao 8. pik je na draftu 2012. godine izabran od strane Toronta. Tamo je igrao pet godina i postao je šampion u zakucavanju na Ol-staru. Poslije toga je nosio dres Orlanda do februara ove godine i onda je potpisao za Finiks gde je igrao sa Kevinom Durentom i Devinom Bukerom. Trenutno je slobodan igrač. Za 11 sezona u NBA prosječno bilježi 11 poena, 2,8 skokova i 1,3 asistencija po meču.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC