• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradovićev odgovor Petroviću o lošem stanju u Ciboni: Kažem naijskrenije - ovo nisu zaslužili!

Autor Dragan Šutvić

Željko Obradović govorio je poslije meča u Štark areni i o teškoj situaciji u Ciboni.

 partizan cibona željko obradović Izvor: MN PRESS

Partizan je ubjedljivo pobijedio Cibonu u meču u kojem je hrvatski tim bio bolji u prvom dijelu, a srpski u drugom. Nakon meča, trener Željko Obradović čestitao i svom timu i gostima i naglasio da je potrebno pomoći Zagrepčanima jer se nalaze u veoma teškoj situaciji.

"Želim da se zahvalim svim ljudima koji su došli da bodre ekipu, ponovo je bila lijepa atmosfera. Želim da istaknem i to da KK Cibona želim sve najbolje, u veoma su teškoj situaciji, klub sa ogromnom tradicijom vrhunskim rezultatima, bili su dva puta prvaci Evrope, osvajali Kup kupova, apsolutno nisu zaslužili da budu u ovoj situaciji, već je potrebno da neko prepozna šta je taj klub i da im pomogne", rekao je on.

Utakmicu je komentarisao kratko:

"Apsolutno je jasno da smo počeli neodgovorno, a ulazak na parket Kevina Pantera i Džejmsa Nanelija je apsolutno promijenio tok utakmice. Rekao sam im ispred svih da su unijeli elan, želju, volju. Na kraju je najvažnije da je bila prisutna minutaža za svakog od njih, da niko nije imao veliku minutažu na parketu, Balša jedini preko 20 minuta, ispod je bio i Ognjen koji je imao problem u Vilerbanu, pa nije ni išao sa ekipom iz hotela", rekao je Obradović.

"Cibona je igrala veoma dobro u prvom poluvremenu, a mi veoma dobro u drugom", zaključio je ocjenu trećeg "jadranskog" trijumfa svog tima ove sezone. Umjesto novinarskih pitanja, mikrofon je zatražio jedan predstavnik marketinga Cibone i zahvalio "Žocu" na lijepim rečima, na šta je Obradović odgovorio: "Ovo je najiskrenije. I naravno, sve najbolje Ciboni u nastavku takmičenja".

Partizan sljedeće nedjelje neće igrati meč u ABA ligi, jer će u utorak dočekati Barselonu u Štark areni, a u četvrtak će gostovati Olimpijakosu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC