• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman ima najviše isključenja u Evroligi! Turčin na vrhu, a iza je bivši trener Partizana

Ergin Ataman je čak sedam puta isključen u Evroligi.

 Ataman ima najviše isključenja u Evroligi Izvor: Twitter/EBasketbolu

Ergin Ataman isključen je u porazu Panatinaikosa od Makabija u Atini (86:81). Turski trener žestoko je protestovao u trećoj četvrtini, tražio je nesportsku, sudija je pokazao da je običan faul, on je nastavio da pravi haos i dobio je drugu tehničku, odnosno isključujuću.

Poslije toga je grčki tim imao odgovor, nadoknadio minus, vodio sa 72:70 u posljednjim sekundama, ali je Džoš Nibo donio produžetak, poslije kog je izraelska ekipa slavila. Sada se pojavio i jedan podatak u vezi broja isključenja. Ataman ih ima najviše - čak sedam. Košarkaški analitičar Darijus Garolis objavio je spisak na kom je Turčin ubjedljivo na vrhu.

Iza njega su Jorgos Barcokas i Andrea Trinkijeri sa po četiri isključenja, Šarunas Jasikevičijus i Oded Kataš imaju po dva. Bez Atamana na klupi, vođenje tima preuzeo je njegov pomoćnik Hristos Serelis. On nije pričao o tom potezu.

"Promašili smo dva penala u posljednjem minutu, napravili smo faul u napadu, dozvolili ključni skok. Bili smo agresivni u drugom poluvremenu, ali smo sami krivi za poraz. Naša užasna odbrana u drugoj četvrtini dopustila je Makabiju da stekne 15 poena prednosti", poručio je Serelis.

Poslije četiri kola PAO je na skoru 1-3 i u narednom kolu dočekuje Baskoniju, pa onda ima dva gostovanja, Barseloni i Albi. Što se meča sa Makabijem tiče, najefikasniji u poraženom timu bili su Luka Vildoza (15, 4as, 5 izg) i Marijuš Grigonis (13, 5sk), dok su Makabi predvodili Bonzi Kolson (21, 8sk), Džon Dibartolomeo (15, 9sk) i Lorenco Braun (12, 12as, 5 ukradenih, 5 izg.l).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC