• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javio se najveći kritičar Nikole Jokića - "Ako Denver opet bude prvi..."

Autor Dragan Šutvić

Prošle godine zbog njega nije bio MVP, a sada na vrijeme upozora ostale timove!

 kendrik perkins o denveru i nikoli jokiću Izvor: Profimedia

Košarkaši Denvera fantastično igraju na početku nove sezone, predvođeni najboljim igračem lige Nikolom Jokićem, a kod njegovih kritičara to već izaziva paniku. Čovjek koji ga je najviše napadao prethodne sezone, nekadašnji igrač i aktuelni analitičar sa američkih televizijskih kanala Kendrik Perkins zabrinut je da će Denver Nagetsi ponovo osvojiti NBA ligu, ako ih neko u Zapadnoj konferenciji ne spriječi da to urade.

Po njegovim riječima, srpski centar bi mogao da odvede Denver do prvog mjesta na kraju ligaškog dijela sezone, što bi timu iz Kolorada obezbijedilo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Kako nikome nije lako da igra u Denveru, na ogromnoj nadmorskoj visini, Perkins smatra da bi takva prednost bila krucijalna na putu Nagetsa do druge šampionske titule u nizu, a samim tim i novih priznanja za srpskog košarkaša.

"Da sam ja konkurent u Zapadnoj konferenciji... Činio bih sve što je u mojoj moći da dobijem prednost domaćeg terena. Ako Jokić i Nagetsi ponovo budu prvi nosioci, gotovo je sve na Zapadu! Ti ljudi ne gube na svom terenu", napisao je Kendrik Perkins na Tviteru. Pogledajte njegovu objavu:

Košarkaši Denvera nakon prvih sedam mečeva u sezoni imaju šest pobeda, a Nikola Jokić igra fantastično i već je istakao kandidaturu za novo MVP priznanje. Nagetsi su do sada odigrali četiri meča na svom terenu - redom su pobjeđivali Los Anđeles Lejkerse (119:107), Jutu (110:102), Dalas (125:114) i Čikago (123:101).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC