• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea poražena nakon velike drame! Subotić heroj pobjede "pantera" (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Kakva završnica meča u Laktašima.

 igokea fmp Izvor: ABA liga/Nenad Vuruna

Košarkaši Igokee m:tel nakon četiri vezane pobjede u ABA ligi upisali su poraz. Od Aleksandrovčana je bila bolja ekipa FMP-a koja je slavila rezultatom 73:74.

Igokea m:tel – FMP 73:74 (16:13, 20:18, 21:20, 16:23)

Otvaranje utakmice pripalo je gostima koji su u dva navrata imali pet poena prednosti, ali nakon toga „igosi“ do kraja prve četvrtine prelaze u vođstvu i ovaj period igre rješavaju u svoju korist rezultatom 16:13.

U drugoj dionici igre Igokea stiže do +10 pri rezultatu 29:19, ali nakon toga gosti prave seriju 10:0 i izjednačuju rezultat. Ipak, na pauzu se otišlo sa prednošću igosa od pet poena (36:31). U trećoj četvrtini najveća prednost Aleksandrovčana je iznosila 11 poena, a u posljednji dio igre ušlo se sa rezultatom 57:51.

Posljednja četvrtina donijela nam je veliku dramu. Ekipe su se smjenjivale u vođstvu, a deset sekundi prije kraja domaći tim je imao tri poena prednosti nakon čega je Bojan Subotić izborio tri slobodna bacanja. Iskoristio je sva tri, a na semaforu je ostalu još sedam sekundi. Voker je u nastavku faulirao Atića, koji koristi jedno slobodno bacanje, a lopta stiže do Subotića koji je ostao sam u napadu i poentirao za konačnih 73:74.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Atić sa 16 poena. Nikolić je postigao 14, a Marić i Milosavljević po osam poena. U pobjedničkom timu Voker je postigao 16, Subotić 14, a Votson 12 poena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC