• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić se povrijedio: Denver otkrio šta je problem i u kakvom je stanju

Veliki problem za Denver u noći utakmice.

 Povrijedio se Nikola Jokić Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić je povrijedio zglob desne šake i Denver je saopštio tu vijest uoči meča protiv Nju Orleans Pelikansa u noći između ponedjeljka i utorka od 3 časa ujutro. Najbolji košarkaš na svijetu i lider NBA prvaka mogao bi da odsustvuje nakon što je napustio "Bol arenu" u Denveru sa ledom preko zgloba, objavio je američki novinar Harison Vind.

Nije potrebno naglašavati koliko bi Jokićevo odsustvo oslabilo najbolji tim lige, jer je u ovom trenutku najbolji strijelac ekipe sa 27,4 poena, najbolji skakač sa 12,7 uhvaćenih lopti po meču i najbolji dodavač, sa 7,9 asistencija u prosjeku. Nikola ima najveću minutažu u Denveru, igra po 33,6 minuta i u njegovom odsustvu cijeli tim će morati da uloži dodatni napor.

Denver je u prvih sedam mečeva sezone ostvario skor 6-1, a Nju Orleans ima 4-2, ali se veoma dobro snalazi na gostovanjima, jer je pobijedio na oba ove sezone, protiv Oklahome i Memfisa. Zajon Vilijamson je prvi strijelac ekipe sa 22,5 poena, Litvanac Jonas Valančunas najbolji skakač sa 8,5, a predviđano je da njih dvojica u reketu vode najveće borbe protiv Jokića. Sa druge strane, plejmejker Si-Džej Mekalum sigurno neće igrati zbog problema sa plućima, koji su dijagnostikovani u nedjelju ujutru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC