• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalinić se oglasio poslije pobjede Barselone: "Opet smo bili neozbiljni"

Nikola Kalinić je poslije pobjede Barselone pričao o Crvenoj zvezdi, utakmici...

 Nikola Kalinić nakon meča sa Zvezdom Izvor: Profimedia

Barselona je odbranila domaći teren, pobijedila je Crvenu zvezdu (86:81) i upisala šesti trijumf u sedam evroligaških utakmica. U dramatičnoj završnici je španski tim našao rješenje, najviše zahvaljujući Džabariju Parkeru (20, 5sk). Ulogu u tome imao je i Nikola Kalinić (7, 5sk, 3as).

Upravo je on razgovarao sa novinarima poslije trijumfa.

"Evroligaška utakmica, naravno da će biti teško. Opet smo malo neozbiljno odigrali u momentima kada smo vodili, moramo na tome da radimo, ne dešava se prvi put. Moramo mirnije da privodimo kraju, treba to da unapredimo", rekao je Kalinić.

Uslijedilo je pitanje o tome "kako se osjeća kada igra protiv Zvezde", svog nekadašnjeg kluba. Imao je kratak i jasan odgovor. "Sljedeće pitanje"

Potom je uporedio ovu ekipu Zvezde sa nekim prethodnim. "Ima mnogo više igrača koji su neka imena, talentovani, koji su napravili nešto u karijerama. Konekcija između bekova i centara, to ih je krasilo i na tome treba da se fokusiraju. Teodosić i dalje razigrava cijeli tim, teško je igrati. Prelomili smo, ali ne raduje što je na kraju bilo tako."

Za kraj se osvrnuo na oscilacije Barselone. "Ne znam, vjerovatno opuštanje, mislimo da će druga ekipa da odustane i da čeka kraj i da svi idemo kući. Nema razloga za to, svi se bore, svi su dobri košarkaši, igrali su strava, vrate se u meč. Treba da budemo disciplinovaniji, sa više koncentracije", zaključio je Kalinić.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Kale moj dobri, poljubite veselu spodobu iz Slovenije, koja mrzi Zvezdu... Dobili ste na poklon tehničke, koje se nikad nisu svirale kad se lomi utakmica.. A bolji niste bili od Zvezde na terenu....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC