• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hapšenja zbog napada na Srbe u Zadru! Oglasila se policija o prebijanju novinara i članova delegacije Zvezde

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zadarska policijska uprava lišila slobode huligane osumnjičene za napad na novinare iz Beograda i na člana KK Crvena zvezda.

 Zadarska policija privela dvije osobe zbog napada na Zvezdu Izvor: Profimedia

Zadarska policija saopštila je da je privela dvije osobe zbog napada na člana Upravnog odbora KK Crvena zvezda Meridianbet i na srpske novinare. Oni su došli sa igračima i ekipom u subotu na meč zakazan za nedjelju u 17, a onda su brutalno prebijeni, pa su završili u bolnici na ušivanju.

Nakon divljačkog napada na Srbe, oglasila se Policijska uprava zadaraska, poslije ponoći. "Večeras oko 20 sati, policijski službenici Policijske uprave zadarske zaprimili su dojave za dva događaja, koji se dovode u svezu s održavanjem sutrašnjeg sportskog takmičenja u Zadru. U toku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovih događaja. U prostorijama policije nalaze se dvIij osobe koje se dovode u vezu s ovim događajima", navedeno je.

"Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, policija će pravovremeno izvjestiti javnost", takođe je poručeno iz zadarske policije.

Crvena zvezda Meridianbet objavila je u subotu saopštenje o napadu u Zadru, gdje je meč zakazan za nedelju u 17 časova. Crveno-bijeli su optužili ABA ligu za ćutanje i zahtjevali su da meč bude odigran pred praznim tribinama, ali u saopštenju regionalnog takmičenja nije bilo takve odluke. "Jadransko" takmičenje je zahtjevalo od nadležnih hitnu istragu, hapšenja napadača i izrazilo je uvjeravanje da će meč biti organizovan uz garantovanu maksimalnu bezbjednost za sve aktere.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC