• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ja podržavam Hamas!? Je***e se! Došao u Beograd, pa pobjesnio na Izraelce: Napali mu ženu!

Zvezda Makabija bijesna na navijače koji su napali njegovu ženu zbog objave na Instagramu.

 Košarkaš Makabija o Hamasu Izvor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Košarkaši Makabija su već neko vrijeme u Beogradu zbog oružanih sukoba Hamasa i Izraela, a pravo niotkuda jedan od najboljih igrača ovog tima našao se na meti svojih navijača. U pitanju je američki košarkaš Vejd Bolvin koji je morao da se brani na društvenim mrežama pošto su navijači kluba iz Tel Aviva optužili svoju zvijezdu da podržava Hamas, sve zbog objave koju je na Instagramu podijelila njegova supruga.

O čemu se radi? Tajdža Boldvin je na Instagramu podijelila snimak na kome jedan influenser priča o "djeci koju ubijaju bombe u Gazi", što nije bilo po volji navijača Makabija, tako da su odmah "skočili" na svog košarkaša i tražili su objašnjenje zašto njegova porodica uopšte sluša drugu stranu.

Počeli su da prijete njegovoj supruzi, da ga "prijavljuju" Makabiju, zbog čega je zvijezda "Ponosa Izraela" očekivano pobjesnila. Objasnio je da se ne uključuje u politička dešavanja, ali želi da raščisti jednom za svagda sa svima.

"Zbog Hamasa moj posao je značio da se moja porodica i ja selimo sa mjesta gdje smo živjeli tri godine. Zbog njih se naš klub bori sa mnogim problemima. Ne možemo da igramo sa navijačima zbog njih i to je dovelo do velikog stresa kod svih u Makabiju. I dalje, uprkos tome, dajemo energiju i sve od sebe za Makabi i državu Izrael. Ako ikada budete tvrdili da podržavam Hamas - Je**e se! Cijelu karijeru tražim dom i našao sam ga u Izraelu, moja porodica i ja smo dali sve klubu od 7. oktobra i ponosni smo da predstavljamo Izrael", napisao je Amerikanac.

Podsjetimo, Makabi je prošle nedjelje dočekao Bajern u "Pioniru" u 7. kolu Evrolige i slavio je 93:90.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC