• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam znao da Zvezda ima najbolji tim ikada! Trener Olimpijakosa nahvalio: Ozbiljan kandidat za plej-of!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jorgos Barcokas je hvalio Joanisa Sferopulosa i njegovu Crvenu zvezdu poslije meča u Evroligi.

 Trener Olimpijakosa hvali Crvenu zvezdu Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda pružila je jak otpor Olimpijakosu u okviru 9. kola Evrolige, ali ipak nije mogla do pete uzastopne pobjede nad "bratskim klubom". Na kraju, Olimpijakos je slavio 88:83, dok je trener Jorgos Barcokas - koji je doživio četiri vezana poraza od Zvezde - sada istakao da je posebno impresioniran onim što je vidio.

"Želim da čestitam treneru Joanisu Sferopulosu. Nisam znao da imaju najbolji tim ikada, tako da mogu da kažem da sada postaju ozbiljan kandidat za plej-of", istakao je Barcokas poslije utakmice i dodao:

"Evroliga je veoma teško takmičenje, svako ko razumije košarku to lako shvata. Vidjeli ste koliko dobar tim ima Crvena zvezda. Vodili smo 15 razlike, trebalo je lagano da dobijem, donijeli smo nekoliko loših odluka i postigli su 10 poena u tri napada. Moramo da cijenimo svaku pobjedu, posebno sada kada nam nedostaje veliki broj igrača."

Barcokas je i dalje pod pritiskom javnosti da Olimpijakos nije na pravi način nadomjestio odlaske Saše Vezenkova i Kostasa Slukasa, tako da je ponovo upitan da li će dolaziti novi igrači. Zna da ga stalno napadaju da nedostaje "pravi poenter i lider", ali njemu nije jasno odakle stižu takve ocjene.

"Recite mi ko dolazi na takve ideje? Svaki meč je kao plej-of. Hemija tima, svlačionica, smirenost - to će dati rezultat na duge staze. Nećemo uzeti igrača samo zbog pritiska javnosti, jer ako imamo sumnje, nećemo povući taj potez zato što neće imati smisla ni za tog košarkaša, kao ni za nas. Pogledajte samo kakva se pojačanja dovode, svi timovi su na tržištu, polovina zato što ima probleme", kazao je Barcokas i rekao da prate tržište, ali ne jurcaju. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC