• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napao nam je igrača, zadužio nas je! Nebojša Čović se oglasio o treneru Zvezdinog rivala

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predsjednik Zvezde o meču crveno-bijelih i Armanija, predvođenog Etoreom Mesinom.

 Nebojša Čović o Etoreu Mesini Izvor: RTV Pink/MN Press

Predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović oglasio se dan prije meča Zvezde i Armanija (petak, 20.30 časova) i govorio o poruci koju je Etore Mesina, trener italijanskog tima, nedavno poslao u vezi sa plejmejkerom crveno-bijelih Šabazom Nejpijerom.

"Čeka nas dosta težak meč, ali možemo to da pobijedimo i mislim da nas je trener Mesina dosta zadužio, napao je našeg igrača Šabaza Nejpijera, koji se vraća poslije slomljenog nosa", rekao je Čović.

U italijanskim medijima nedavno je objavljena Mesinina izjava da "Šabaz Nejpijer hoće da se vrati u Armani", na šta je košarkaš očekivano oštro reagovao, a Italijan je poslije toga priznao da je pričao sa novinarima, ali da ništa slično o Nejpijeru nije rekao. U svakom slučaju, meč Zvezde i Armanija nosi značaj za oba tima, jer se crveno-bijeli još oporavljaju od lošeg perioda uoči dolaska Janisa Sferopulosa, a Italijani su počeli sezonu neočekivano loše, sa skorom 3-6, iako imaju najboljeg strijelca Evrolige Nikolu Mirotića.

"Mi smo sad prvi u ABA ligi i trudićemo se maksimalno da zadržimo tu pol-poziciju, vodeći računa o regularnosti. Što se tiče Evrolige, igramo sa Armanijem i pozivam navijače da dođu u što većem broju u Štark arenu. Teška je Evroliga, tu nema slabog tima i moramo da budemo maksimalno mobilisani, da napravimo što bolji rezultat, ali sa prioritetom da u ABA ligi sačuvamo prvu poziciju i da sljedeće sezone opet igramo Evroligu, što nam je ključni cilj", rekao je Čović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC