• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hanga kod ličnog doktora, dobili smo specijalnu masku! Sferopulos o povredama košarkaša Crvene zvezde

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener crveno-bijelih otkrio kako stoje stvari po pitanju povreda u njegovom tmu.

 Sferopulos o povredama košarkaša Crvene zvezde Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet

Crvena zvezda pobijedila je Mornar Bar bez ikakvih problema, a trener crveno-bijelih Janis Sferopulos govorio je poslije meča o povrijeđenim igračima koji nisu bili u timu - Adamu Hangi, Šabazu Nejpijeru i Branku Laziću.

  • O Hangi: "Uz dozvolu kluba, Hanga posjećuje svog ličnog doktora, da bi dobio drugo mišljenje o koljenu. U kontaktu smo sa njim, komuniciramo i sarađivaćemo tako da dođemo do najboljeg rješenja. Ne znamo kada će se vratiti. Naši doktori su sa njim i još osjeća bol u koljenu i vidjećemo kada će biti spremno."
  • O Laziću: "On je počeo da trenira bez kontakta, ali prerano je da kažemo kad će se vratiti, ali za to je potrebno da trenira sa kontaktom i ne znamo kada će se vratiti. Ako sve bude dobro, biće to kratak vremenski rok."
  • O Nejpijeru: "Napravljena je specijalna maska za Šabaza, čekamo da bude spremna. Još je otečen i čekamo da to splasne, pa će sa maskom početi da trenira sa ekipom, ali ne znamo kada će se to dogoditi. Najprije mora da spadne otok. Za sada neće biti u planu za Milano, jer ne trenira."

S obzirom na rutinsku pobjedu, ali i na važnije mečeve u Evroligi, trener Zvezde bio je upitan koliko crveno-bijeli mogu bolje i u kojim segmentima?

"Znam da možemo da igramo mnogo bolje i tako radimo. Imamo trenutke u kojima naša timska odbrana nije baš onakva kakvu želimo i naravno da to možemo da promijenimo. Što se tiče napada, vidite da imamo sjajne saradnje, mnogo talenta, mnogo otvorenih šuteva, od kojih smo neke danas pogodili, neke nismo, igramo kao tim u napadu. Što se mene tiče, ključ za napredak naše igre biće da popravimo odbranu. Ona je mnogo bolja, ali moramo da je igramo malo bolje."

Takođe, Sferopulos je naglasio da mu je bilo zadovoljstvo da prvi put vodi utakmicu u hali "Aleksandar Nikolić" kao domaći trener.

"Srećan sam jer smo igrali u Pioniru i ovo mi je prva utakmice ovdje kao trenera Zvezde. Igrao smo ovdje mnogo puta kao gost, a sada sam prvi put bio domaćin. Atmosfera je lijepa, u obje hale imamo navijače koji nas podržavaju i kad budemo imali značajnije utakmice, hala će biti hala i podržavaće nas."

Zvezda će narednu utakmicu igrati u petak protiv Armanija u Štark areni.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC