• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ništa od pojačanja za Zvezdu? Sferopulos nagovijestio: Vjerujem u ovaj tim, ali mora da se igra odbrana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Janis Sferopulos je ponovio da vjeruje u igrače koje ima na raspolaganju u Crvenoj zvezdi, tako da djeluje da od pojačanja do kraja sezone neće biti ništa.

 Janis Sferopulos o pojačanjima za KK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Janis Sferopulos je prvi Grk na čelu Crvene zvezde, a sada je on u razgovoru za zvanični sajt Evrolige istakao kolika mu je čast da bude u Beogradu. Naglasio je da je počastvovan što radi u jednom legendarnom klubu!

"Prvo da kažem da sam veoma srećan što mogu da treniram ovaj legendarni klub iz Srbije. Toliko godina su u samom vrhu svjetske košarke. Ovdje imaju sjajne trenere, sjajne igrače, velika imena. Moj cilj je da ovaj tim dignem najviše moguće", rekao je grčki stručnjak. 

Kao i u ranijim prilikama kada je preuzimao Olimpijakos i Makabi, Sferopulos je i u Beograd došao u toku sezone, na tim koji nije selektirao i posao nije lak.

"Nije lako doći usred sezone u neki tim. Nadam se da ću imati dovoljno iskustva da prilagodim ekipu i da uspijem da implementiram moje ideje u timsku igru", dodao je isusni Grk. 

Prije nego što je došao u Beograd imao je skor od 132 pobjede i 96 poraza u Evroligi gdje je vodio Olimpijakos i Makabi, a sa Olimpijakosom je dva puta gubio finala ovog takmičenja. Sada je u oktobru doživio tri poraza, ali su oni ukupno došli sa 12 poena razlike

"Moji timovi moraju da igraju dobru odbranu, da dezorganizuju igru protivnika i naravno da iskoriste prazan teren i budu brzi u napadu. Želimo da igramo brže i da uključio sve igrače u meč da bi svi mogli da daju sve od sebe. Vjerujem u igrače koje ovdje imam. Tim je jako talentovan, samo moramo da koordinišemo i sinhronizujemo našu igru", završio je Sferopulos. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC