• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sferopulos oktrio sve o statusu Šabaza Nejpira: Provjerićemo ga još, odlučićemo u posljednjem momentu! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Janis Sferopulos polako kompletira svoj tim, Crvena zvezda bi mogla da bude jača za Šabaza Nejpira protiv Olimpije iz Milana

 janis Sferopulost najavio utakmicu Crvena zvezda Armani Izvor: MONDO

Crvena zvezda će u petak od 20:30 imati priliku da poboljša svoj skor u Evroligi na meču sa Olimpijom iz Milana, a trener crveno-bijelih JAnis Sferopulos je istakao da rival u "Arenu" stiže u naletu dobre forme. 

"Igramo protiv tima koji u posljednje vrijeme igra sve bolje. Imaju dvije pobjede u posljednje tri utakmice i naravno imaju kvalitet i iskustvo kako da igraju ovakve utakmice. Sa naše strane želimo da se držimo plana, da stavimo akcenat na slabe strane njihove igre ofanzivno i defanzivno. Samo moramo da igramo pametno kako bi ovaj plan napao sve njihove slabosti", naglasio je Sferopulos.

Bilo je mnogo problema sa povredama u prethodnom periodu za crveno-bijele pa je tako u prethodnim utakmicama ekipa bila bez Šabaza Nejpira, Branka Lazića i Adama Hange. Moguće je da će se jedan od njih vratiti na teren. 

"Šabaz će danas trenirati sa maskom, provjerićemo ga i sutra ujutru. Odlučićemo u posljednjim momentima da li će biti na utakmici ili ne. Što se ostalih tiče, oni su van tima", otkrio je trener Crvene zvezde. 

Pogledajte

02:28
Janis Sferopulos izjava pred Armani
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Sada slijedi period u kome neće mnogo putovati crveno-bijeli tim jer će igrati na svom terenu u tri od četiri naredna meča. Podrška publike biće ključna za ekipu. 

"Mnogo računamo na naše navijače i na podršku naše velike publike. Domaći teren nam je kao tvrđava i želimo da ta tvrđava bude stalno na našoj strani. Želimo da navijaju za nas i da nam pomognu kao naš šesti igrač da to iskoristimo i da pobijedimo na što više mečeva. Poslije četiri utakmice u jednoj nedjelji sada smo imali malo vremena da se odmorimo, da postavimo neke nove stvari jer i dalje ofanzivno i defanzivno slažemo neke stvari. Moramo da se poboljšamo i bilo je od pomoći što smo radili na nekim detaljima u igri", rekao je Sferopulos i dodao: "Naravno da svi timovi žele da kontrolišu ritam utakmice i da kontrolišu skok. Mnogo će nam pomoći ako ne dozvolimo poene iz kontri", završio je on.

Pogledajte

03:07
Janis Sferopulos
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC