• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudije "guraju" Embida: Pojavio se novi sporni snimak, a jedan podatak svima upada u oči

Džoel Embid igra odlično na početku sezone, ali uz to ima veliku pomoć i od strane sudija...

 Džoel Embid pomoć sudija Izvor: Youtube / House of Highlights

Filadelfija je odlično započela novu sezonu, Džoel Embid dominira, ali ima i veliku pomoć sudija. Navijači su bijesni zbog pojedinih odluka arbitara koji "guraju" aktuelnog MVP-ja u NBA ligi. Poslije ubjedljive pobjede Siksersa protiv Los Anđeles Lejkersa (138:94) oglasili su se na društvenim mrežama.

Ne zbog blamaže tima iz "grada anđela", već zbog jedne od odluka arbitara. Embid je uzeo loptu, zaletio se na Entonija Dejvisa, čak ga je u jednom momentu praktično i zagrlio i dobio je faul za to. Nikome nije bilo jasno, a na jednom od snimaka koji se pojavio poslije utakmice vidi se kako Dejvis upravo o tome priča sa Embidom. Ni njemu, a ni mnogima, nije jasno kako Džoel ima određenu vrstu protekcije kod sudija.

Protiv Lejkersa Embid je upisao tripl-dabl (30, 11sk, 11as), ove sezone prosječno bilježi 32 poena, 11,3 skokova i 6,6 asistencija po meču, ali izvodi uz to i veliki broj slobodnih bacanja. U posljednjih pet utakmica protiv Lejkersa, Oklahome, Klivlenda, Bruklina i Atlante izveo je čak 70 penala i dao 62. Poređenja radi Nikola Jokić je na posljednjih pet mečeva izveo ukupno 26 slobodnih bacanja i dao je 19. Protiv Pistonsa nije izveo nijedno bacanje, da ima sličan tretman kao Embid ko zna kakve bi brojke bile, ove sezone prosječno bilježi 28,8 poena, 13,4 skoka i 8,9 asistencija po utakmici.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC