• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradovića muče dva pitanja: Stiže najskuplji tim Evrope, Ataman poveo i NBA zvijezdu u grotlo Arene!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Željko Obradović će imati težak posao, da protiv vjerovatno najskupljeg tima Evrolige vraća svoje lidere u pogon!

 Partizan Panatinaikos da li će igrati Panter i Avramović Izvor: MONDO/Uroš Arsić/MN Press

Emotivan susret za Željka Obradovića, jako bitan za Partizan, a pred navijačima crno-bijelih pred meč samo jedno pitanje. Mogu li Kevin Panter i Aleksa Avramović?

Crno-bijeli u "Areni" od 20:45 dočekuju Panatinaikos, drim-tim koji je platio Dimitris Janakopulos, a sklopio Ergin Ataman. U 11. kolu elitnog evropskog takmičenja crno-bijeli imaju jako malo prostora za grešku i žele da se trijumfom u ovom meču lansiraju ka gornjem dijelu tabele.

Trenutno je Partizan sa skorom od četiri pobjede i šest poraza izvan mjesta koje vode u doigravanje i daleko od šestog mjesta koje garantuje četvrtfinale, ali serija dobrih rezultata može da ga dovede tamo! Ipak, problemi postoje, a rival je jedan od jačih u Evropi!

PANTER I ALEKSA? ČEKAMO!

Izvor: MN PRESS

Šta je moglo da se iskoplikuje Željku Obradoviću od početka ove sezone, iskomplikovalo se. Prvo je na startu bio povrijeđen Mateuš Ponitka koji još nije uhvatio ritam, a onda su probleme imali Aleksa Avramović i Kevin Panter. Dve ključne opcije na mjestu organizatora igre i glavnog poentera su "odsječene" već neko vrijeme najboljem evropskom treneru svih vremena. Rekao je pred ovaj duel Željko Obradović da su počeli da treniraju, a dok Uroš Trifunović djeluje siguran u 12 Partizana, vidjećemo kakva je situacija sa Avramovićem i Panterom. Sa njima je Partizan, mnogo jači, a bez njih...

KOGA NA PLEJA?

Izvor: Printscreen/YouTube/BC Partizan TV

Tu je Ognjen Jaramaz koji je projektovan za startera i možda i nije loše što je silom prilika dobio više minuta, kako bi poslije teške povrede od prošle sezone uspio da se uigra i dođe do samopouzdanja. Druge opcije su iskusni Danilo Anđušić, NBA pojačanje Pi Džej Doužer kao i Mateuš Ponitka. Vidjećemo, sve zavisi od stanja Avramovića i Pantera. 

BOLI GLAVA I ATAMANA

Izvor: Josep LAGO / AFP / Profimedia

Doduše, kada se napravi ovakav tim kakav je njemu sklopljen, lakše je snaći se kada se neko povrijedi. Stigao je NBA starter u nekoliko sezona Kendrik Nan i moći ćemo da ga gledamo u "Areni", a probleme rival Partizana ima na krilu. Povrijeđeni su Janis Papapetru i Huančo Ernangomez, ali ima dovoljno opcija. Na trojci su tu Grigonis i Kalaicakis, na četvorci Mitoglu i Mancukas. 

EMOCIJE!

Izvor: MN PRESS

Sa jedne strane Željko Obradović će igrati protiv tima u kome je proveo 13 godina, sa kojim je uzeo pet titula prvaka Evrope, 11 trofeja u Grčkoj i 7 nacionalnih kupova. Sa druge strane Matijas Lesor se vraća u ekipu koja ne da ga je vratila u život, nego ga je lansirala među najcijenjenije centre Evrope. Vidjeli smo i nedavno koliko mu Partizan i Beograd znače kada je proslavio rođendan sinu upravo u Srbiji,

KAD, GDJE?

Izvor: MN PRESS

Meč se igrau "Areni" od 20:45, a direktan prenos biće na kanalima "Sport kluba". Takođe ćete uz MONDO moći tekstualno da pratite ovu utakmicu. 

Panatinaikos dolazi u seriji od četiri pobjede u posljednjih pet kola, sa mesta sa koga se već vidi sam vrh tabele. Vidjećemo i da li će ovoga puta Frenk Kaminski uspjeti i defanzivno da izdrži pritisak protiv nevjerovatnih bekova grčke ekipe u piku, kao i da li je PAO imati rješenja za njega ispod koša.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac

ako bude normalna odbrana kao protiv borca bice i rezultata ako opet bude nenormalna i nerealna da brane sve samo nebrane kos nece biti ni rezultata i da neko nemisli da odrana vise ekipe nemoze u euro ligi taj nije gledo reala kojem manji plej brani samo oko vrha kapice a visoko tjeraju protivnike na teze suteve sto je i bit a ne traziti nemoguce pa dobijas lagane koseva, predlazem da se odbrana koju je dosad uglavnom igrao zove krilata odbrana jer samo zuje ko muve bez glave a komandant krila pored klupe

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC