• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebronov sin ponovo na parketu! Stalo mu srce, a četiri mjeseca kasnije igra košarku!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Broni Džejms se oporavio od problema sa srcem koje je imao i sada je spreman da zaigra na koledžu! Za to vrijeme tata Lebron čeka u NBA ligi.

 Broni Dzejms se vraca na teren Izvor: Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Nakon drame prošle sezone kada je kolabirao na terenu, sada se najstariji sin Lebrona Džejmsa Broni vraća na teren! Samo četiri mjeseca nakon što je imao srčani zastoj on bi trebalo da debituje za univerzitet USC na koji se upisao ovog ljeta. Propustio je početak sezone, ali iako se spekulisalo da će mu karijera biti ugrožena on je spreman za debi.

"Broni će ove nedjelje biti na posljednjoj procjeni s osobljem USC-a, iduće nedjelje će da se vrati treninzima, a uskoro zatim se vraća i utakmicama", navodi se u saopštenju porodice Džejms, uz zahvalnost ljekarima koji su se brinuli o Bronijevom zdravlju. 

Zbog ovoga će trpiti i Los Anđeles Lejkersi koji će na jednu utakmicu ostati bez svog najboljeg igrača. Iako je veliki takmičar, porodica je iznad košarke Lebronu. "Već sam obavijestio saigrače o tome. Porodica je iznad svega", rekao je Džejms.

Broni Džejms je krajem jula kolabirao na treningu, nakon čega je odveden u bolnicu i kratko je bio na intenzivnoj njezi. Otkriveno je da ima urođenu srčanu manu, ali je nakon operacije njegovo stanje sada sve bolje i spreman je da zaigra na NCAA nivou. 

Broni ima 19 godina i nakon završene srednje škole Sijera Kenion sada ide na koledž, a njegov 38-godišnji otac je istakao da planira da sačeka sina u NBA ligi. Za sada djeluje da Broni sigurno neće na draftu naredne godine tako da će Lebron morati da igra poslije 40. godine kako bi mu se ostvarila ta želja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC