• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dante postao otac: Grobari mu odmah čestitali

Samo dan nakon Luke Dončića, njegov saigrač Dante Egzum postao je otac.

 Dante Egzum postao otac Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana osvojili su prethodne sezone ABA ligu, a jedan od najzaslužnijih za taj trofej bio je organizator igre Dante Egzum. On je u noći velikog slavlja imao dva razloga - pored titule u regionalnom takmičenju, njegova djevojka mu je otkrila da će za nekoliko mjeseci postati otac. To se i desilo, bivši plejmejker Partizana dobio je ćerku - Dariju Lior Egzum, čijim se prvim fotografijama pohvalio na društvenim mrežama.

Dante nije bio naročito rječit ovom prilikom, ali zato jesu navijači Partizana. Ispod dvije fotografije koje je objavio - a na jednoj od njih on drži ćerku - navijači crno-bijelih ostavili su brojne komentare. Nizale su se čestitke za košarkaša koji je prethodne sezone pružao sjajne partije u dresu Partizana, kako u regionalnom takmičenju, tako i u Evroligi gdje su igrači Željka Obradovića bili na korak od F4. Pogledajte njegovu objavu:

Podsjećamo, sjajni plejmejker iz Australije tokom ljeta se preselio iz Partizana u redove Dalas Maveriksa, a sa Lukom Dončićem nastupa za tim iz Teksasa. Ove sezone odigrao je 16 mečeva za tim sa juga Amerike, uz prosjek od 4,8 poena, 2,3 skoka i 1,5 asistencije po meču.

Mečevi u NBA ligi samo su nastavak Egzumove karijere u SAD, pošto je još 2014. godine kao peti pik na draftu izabran da igra u najjačoj ligi na svijetu. Nakon pet godina u dresu Jute i dvije sezone u Klivlendu uslijedila je evropska avantura - prvo godinu dana u Barseloni, a zatim godinu dana u crno-bijelom dresu Partizana, gdje je postao ljubimac navijača.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC