• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dante objavom raspalio Grobare: Odmah mu se javili Panter, Lesor i Anđušić! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ne zaboravlja ni jedan trenutak u crno-bijelom Dante Egzum!

 Dante Eguzm oprostio se od Partizana Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Za samo godinu dana u crno-bijelom dresu Dante Egzum postao je miljenik "Grobara", a sada se ponovo oprostio od Partizana. U emotivnom postu na svom instagram profilu zahvalio se navijačima Partizana za ljubav i sve zajedničke trenutke. 

Poslije NBA početaka i igranja za Jutu i Klivlend, Egzum je došao u Evropu i zaigrao u Barseloni. Potom je cijelu prošlu sezonu proveo u Partizanu, gdje je igrao sjajno, osvojio ABA ligu i stigao do četvrfinala Evrolige. 

"Ne znam ni gdje bih počeo. Toliko emocija i uspomena. Nevjerovatnim navijačima Partizana - Hvala vam što ste me prihvatili, podržavali i vjerovali u mene tokom cijele sezone. Kroz uspone i padove, pobjede i poraze, zahvalan sam što je ovo bio dio mog puta. Čast mi je što sam imao ulogu u vraćanju titule ovom nevjerovatnom gradu i organizaciji. Energija i ljubav ovdje su nešto sasvim drugačije, zauvijek ću se sjećati ove sezone", napisao je Dante Egzum. 

On je nakon finala ABA lige imao posebno emotivan momenat kada mu je supruga otkrila da je trudna i pokazala snimke bebe, a sada su mu se ispod posta odmah javili saigrači iz prošle sezone.  "Mnogo ljubavi, brate", napisao je kapiten crno-bijelih Kevin Panter, "Srećno, brate moj", dodao je Matijas Lesor, dok je Danilo Anđušić napisao: "Srećno, brate."

Egzum se poslije sjajne sezone u Partizanu vraća u NBA ligu i zaigraće sa Lukom Dončićem. On je potpisao dugogodišnji ugovor sa Dalas Maveriksima i probaće da se na najbolji način vrati na najveću scenu.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC