• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Madaru oštećen vid!? Fener se oglasio, Itudis pobjesnio poslije haosa: "Mogao je da ostane bez oka"

Jam Madar tvrdi da mu je oštećen vid nakon što je pogođen sa tribina na meču Fenerbahče-Bešiktaš.

 Jamu Madaru oštećen vid Izvor: Printscreen/Twitter/Cosmote TV

Jam Madar pogođen je predmetom sa tribina na derbiju u Turskoj između Fenerbahčea i Bešiktaša. Bivši plejmejker Partizana ostao je da leži na parketu u drugoj četvrtini meča. Ukazana mu je pomoć i poslije toga prebacio se na klupu. Dan kasnije tvrdi da mu je oštećen vid.

Prvobitno je saopšteno da su u pitanju samo lakše povrede, ali se kasnije ispostavilo da je ozbiljnije nego što je izgledalo.

"Jedan od mnogih predmeta koji je upao na teren udario je u glavu našeg košarkaša Madara. Vratio se na teren, igrao je u drugom poluvremenu poslije intervencije našeg medicinskog tima. Poslije utakmice požalio se na djelimičan gubitak vida. Odradićemo dodatna ispitivanja i preglede", navodi se u saopštenju Fenerbahčea.

Uz to traže da Bešiktaš bude sankcionisan.

"Osim psovki i uvreda tokom cijelog meča, mnogobrojni predmeti ubačeni su sa tribina i stvorila se atmosfera koja je ugrozila zdravlje svih na terenu. Osuđujemo sve koji su bili kreatori ovakvog ambijenta, dok su sudije odlučile da se sve nastavi, iako je obaveza i glavni posao saveza da garantuje bezbjednost svih učesnika. Zato tražimo da se sprovede istraga i da se kazne svi koji su bili dio ovoga, zahtjevamo primjenu najstrožih mjera kako se ovako nešto nikada ne bi pogodilo", piše u saopštenju.

Sve to osudio je i trener Fenera Dimitris Itudis. "Ne mogu da pričam o košarci poslije ovoga. Kovanica koja je pogodila Madara...Šta da ga je pogodilo malo niže, mogao je da izgubi oko. Moramo da uradimo nešto povodom ovoga", rekao je Itudis.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC